2K Power Pack Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA 2K Power Pack - PS3
Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 224410
2KEN dabing

2K Power Pack [XBOX 360]

Balení obsahuje hry The Darkness 2 , BioShock 2 a Mafia 2 .



The Darkness 2
Už je to dva roky , než Jackie Estacada , nyní Don zločinecké rodiny Franchetti , použil The Darkness na porážku muže zodpovědného za vraždu své přítelkyně . Nebyl schopen se zbavit vzpomínky na smrt Jenny a potlačit svou nadpřirozenou moc, a teď chce The Darkness ven. Náhlý , nevyprovokovaný útok na život Jackieho přináší začátek totální války a otevírá dveře do" tmy" .

The Darkness 2 vyčnívá z moře tradičních first-person stříleček díky speciálním možnostem ovládání , které Vám umožní lámat , uchopit a házet předměty a nepřátele démonickými zbraněmi a zároveň střílet až ze dvou zbraní. Hra zobrazuje kontrast temna a světla, ponořena do hlubokého a spletitého příběhu . Stylové násilí umocňuje zajímavá grafika , která připomíná ruční malby a hra tak zůstává věrná svému komiksovému původu.



BioShock 2
Přibližně 10 let po událostech z původní hry BioShock Rapture opět rezonuje hříchy minulosti. Podél pobřeží Atlantského oceánu unáší monstrum holčičky a přináší je zpět do podmořského města Rapture. Jste úplně první Big Daddy, který cestuje přes zchátralé a krásné opuštěné město, nahánějící neviditelného nepřítele při hledání odpovědí a snaze o vlastní přežití.

Multiplayerový režim ve hře BioShock 2 nabízí bohatý zážitek, který rozšiřuje cenami ověnčenou BioShock hratelnost. Odehrává se během úpadku města Rapture kde převezmete roli plazmidového testovacího subjektu v podvodním městě, které jste poprvé prozkoumali v původním BioShock -u. Musíte využívat všechny prvky z herních nástrojů abyste přežili, protože celá hloubka BioShock zážitku je propracovaná a přeměněna na unikátní multiplayer zážitek, jaký můžete zažít jen v Rapture.



  • Inovativní vylepšení přinášejí novou hloubku a rozměr do každé potyčky . Nové prvky , jako je například schopnost používat dvě zbraně, nebo plasmidy , Vám umožňují vytvářet vzrušující kombinace.
  • Příběh , odehrávající se přibližně 10 let po událostech z původní hry BioShock , pokračuje epickým a ještě intenzivnějším putováním jedním z najokúzľujúcejších a nejděsivějších fiktivních světů , jaké byly kdy vytvořeny.
  • Ovládejte původní prototyp Big Daddy-ho, ikonický a kultovní symbol BioShock-u a zažijte syrovou sílu nejobávanějších obyvatel Rapture v boji s mocnými novými nepřáteli .
  • Nová a jedinečná výprava slouží jako nástroj pro pokračování jednoho z nejuznávanějších herních dějů .
  • Sbírejte zkušenostní body v průběhu hry, abyste získali přístup k novým zbraním , plazmidem a předmětem v režimu multiplayer , které můžete použít k vytvoření stovek různých kombinací, které Vám umožňují vytvořit jedinečnou postavu, která odpovídá Vašemu hernímu stylu .
  • V režimu multiplayer se zhostíte role občanů Rapture a přímo se zúčastněte občanské války, která zničila Rapture.
  • Zažijte Rapture předtím, než ho opět zalil oceán a zapojte se do boje v ikonických prostředích v místech, jako jsou Kashmir Restaurant a Mercury Suites, které byly od základu přepracováno pro režim multiplayer.



    Mafia 2
    Návrat klenotu mezi českými hrami s příběhem o mafiánské rodině zasazeným do města New York na přelomu 40. a 50. let minulého století, jež svou rozlehlostí dosahuje dvojnásobku oproti prvnímu dílu.

    I tentokrát se můžete těšit na filmově zpracované okamžiky hry se silným příběhem, doslova žijícím městem, nekompromisními policisty, nejednu přestřelku a zběsilé honičky s auty. Město je detailnější než jindy a konečně budete moci navštěvovat samovolně také bary, nebo třeba prodejny oblečení.

    Kromě možnosti převlékání však je třeba také tankovat pohonné hmoty pro Vaše vozidlo, nebo si jej třeba nechat obarvit, ba i umýt v myčce. Automobily na ulicích navíc můžete odcizit hned několika způsoby a to od hrubé síly až po tichou prácičku. Další novinkou je také přítomnost psů ve hře, kteří Vám budou znepříjemňovat život zločince, stejně jako spousta dalších inovací.



  • Reálné chování 50 modelů vozidel včetně jejich poškození.
  • Velmi detailně propracovaný život ve městě.
  • Vylepšené chování policistů (pronásledují i další zločince).
  • Možnost zvyšování/snižování respektu.
  • Tři mafiánské rodiny ve městě.
  • dobové rádia v automobilech.

  • Recenze na 2K Power Pack

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.