Power Rangers: Battle for the Grid (Collector 'Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Power Rangers: Battle for the Grid (Collector 'Edition) - XBOX ONEPower Rangers: Battle for the Grid (Collector 'Edition) - NSW
Cena s DPH
749 Kč
Cena bez DPH: 619 Kč
 
Kód produktu: 411143
nWayEN dabing

Power Rangers: Battle for the Grid (Collector 'Edition) [PS4]


Power Rangers: Battle for the Grid prohlubuje aktuální i klasické kladné postavy Rangerů i záporáků jako nikdy předtím v bojích 3 na 3.


Ovládání je jednoduché a svižné, vystavěné pro nováčky i pokročilé hráče. Ponořte se do hry a vyzkoušejte dynamickou obranu pomocí blokování či vzdušného strážce, asistenci v reálném čase, přizpůsobitelná komba či unikátní Megazord mód.


16 Rangerů a padouchů z každé generace:

  • Seznam zahrnuje známé postavy: Jason Lee Scott, Tommy Oliver, Gia Moran, Ranger Slayer, Magna Defender, Kat Manx, Mastodon Sentry, Goldar, Lord Drakkon, Cenozoic Blue Ranger, Udonna, Dragon Armor Trini, Trey of Triforia, Jen Scotts, Lord Zedd a Lauren Shiba.
  • Ve hře najdete také obleky postav Kimberly Hart a Lord Drakkon V2
    9 arén na ikonických místech:
  • Vyzkoušejte si boj na ikonických místech, jako například Zordonova tréninková místnost, velitelské centrum, bojová zóna Harwood County, mystický les, základna Delta vesmírné patroly, věž z filmu z r. 2012. 2017 a další z různých adaptací Power Rangers.
    Vyberte si a vytvořte jednoho ze 4 Megazordů: Dino Megazord, Dragonzord, Mega Goldar nebo Delta Squad Megazord
    Zahrajte si přímo v originálním příběhu - story mód Shattered Grid Event umožňuje hráčům ponořit se do příběhu ze série Power Rangers komiksů.
  • Komentáře jsou psány spisovatelem a režisérem Kyleem Higginsem.
  • Ve hře také najdete originální umění oceněného ilustrátora Dana Mora.
  • Když se Lord Drakkon rozhodne vyhladit všechny Rangery napříč časem a prostorem, musí se spojit dříve, než všechno živé spadne do rukou jeho armády.
    Komentáře postav nahráli originální herci - Jason David Frank (Tommy Oliver), Austin St. John (Jason Lee Scott), David J. Fielding (Zordon), Kerrigan Mahan (Goldar), Dan Southworth (Eric Myers) a Meghan Camarena (Kimberly).
    Hra také zahrnuje Crossplay a Cross-progression, tzn. hráči si mohou najít tým nebo protihráče podobné úrovně bez ohledu na platformu, a dokonce si mohou svoji postavu a její úroveň uložit a přenést na jiné zařízení (bez ohledu na typ platformy).
    Vyzvěte své přátele do přímých soubojů nebo do online lobby, ve které si mohou zahrát až 8 hráči.
    power-ranger-col-ed-teaser

    Power Rangers: Battle for the Grid (Collector's Edition) obsahuje:
  • hru
  • obleky postav Kimberly Hart a Lord Drakkon V2
  • Day 1 Skin a 3 později vydané postavy


Recenze na Power Rangers: Battle for the Grid (Collector 'Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.