Prey Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Prey - PS4Prey - XBOX ONEPrey - XBOX 360
Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 6039
2K

Prey [PC DVD]

Sci-fi 3D FPS od tvůrců týmu Human Head Studios, která říká neuvěřitelný příběh indiána z kmeny Cherokee jménem Tommy. Na první pohled se nejedná o žádného hrdinu. Tommy je totiž obyčejný mechanik a život v rezervací ho ani trochu neuspokojuje. Dalo by se říci, že jen přežívá. To se však změní ve chvíli, kdy je společně s dalšími lidmi unesen na palubu mimozemského korábu, který se pohybuje na orbitě Země. Najednou se v něm probudí netušené síly a schopnosti předků, které se rozhodne využít k záchraně své kamarádky, jakož i na záchranu sebe a nakonec i celé planety Země a také všech lidí, který ji obývají.

Prey hráče uvrhne do nepředvídatelného světa, kde nic není takové, jak se na první pohled může zdát. Větší část hry se přitom odehrává na mimozemské lodi, která je sama o sobě žijícím organismem, která cítí přítomnost hlavního hrdiny a dokáže patřičně reagovat na jeho činy.

Hra využívá upraveného Doom 3 enginu, který se stará o dokonalé audio-vizuální zpracování. Tvůrci nám připravili řadu zajímavých herních prvků jako např. portálovou technologii, která do hry vnáší další dimenzi hraní. Portály umožní nejen nečekané zhmotňovanie nepřátel ale někdy i pořádně potrápí vaše logické uvažování. Dalším zajímavým prvkem je organické prostředí mimozemské lodi, které samo o sobě dokáže hlavního hrdinu napadnout.

Ve hře nechybí podpora multiplayeru a třešničkou na dortu je duch dravce, které hlavního hrdinu na jeho cestě doprovází a pomáhá mu přímo v boji s nepřítelem i při luštění mimozemského jazyka .

  • Titul vybudovaný na upraveném Doom 3 engine.
  • Organické žijící prostředí je plné zákeřných nepřátel.
  • Hluboký emotivním příběhu lásky a oběti.
  • Množství netradičních zbraní, které vám bu

  • Recenze na Prey

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.