Prince of Persia: The Forgotten Sands Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Prince of Persia: The Forgotten Sands - PS3Prince of Persia: The Forgotten Sands - XBOX 360
Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 50098
Ubisoft

Prince of Persia: The Forgotten Sands [PC DVD]



Prince of Persia: The Forgotten Sands představuje další kapitolu ze světa oblíbeného Sands of Time .

Při své výpravě do Azad navštíví princ království svého bratra a nachází královský palác v obležení mocné armády prahnoucí po jeho zničení. Když v zoufalé snaze zachránit království před totálním vyhlazením padne rozhodnutí použít prastarou sílu písku, vydává se Váš hrdina na epickou výpravu, při níž se vžije do role skutečného vůdce a postupně přijde na to, že moc si často žádá oběti .



  • obměněná klasická hratelnost - vše od rozsáhlých bojů s několika nepřáteli najednou po úchvatné akrobatické kousky gigantických prostředích doznalo vylepšení díky princovy schopnosti ovládat přírodu a čas. Prince of Persia: The Forgotten Sands dodává princovým nevídaným schopnostem nový rozměr.
  • Senzační zážitek - Prince of Persia: The Forgotten Sands nabízí hráčům nezapomenutelné okamžiky zprostředkované moderní technologií oceněného enginu Anvil. Před branami království se odehrává mohutná bitva a princovy schopnosti budou během epických scén důkladně prověřené.
  • Vláda na přírodou - díky vládě nad silami přírodou a časem má princ jedinečnou kontrolu nad svým okolím a nepřáteli. Zjistí, že ovládnutí sil přírody se pro jeho schopnost převíjet čas ukáže jako ničivý spol

  • Recenze na Prince of Persia: The Forgotten Sands

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.