Prince of Persia: The Lost Crown Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Prince of Persia: The Lost Crown - PS4Prince of Persia: The Lost Crown - PS5Prince of Persia: The Lost Crown - Xbox Series X|S
779 Kč
689 Kč
Cena bez DPH: 569 Kč
 
 
Kód produktu: 462942
UbisoftEN dabing
 
Chceš ušetřit 120 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 569 Kč

Prince of Persia: The Lost Crown [NSW]

 

Bonus pro předobjednávky

Předobjednejte si hru Prince of Persia: The Lost Crown a získejte následující obsah:
  • Warrior Within outfit

O hře

Vrhněte se do stylové a vzrušující akční dobrodružné plošinovky Prince of Persia: The Lost Crown, která se odehrává v mytologickém perském světě, kde můžete manipulovat s hranicemi času a prostoru.

Klíčové vlastnosti

  • Uvolněte svého vnitřního bojovníka
    Využijte své časové síly, bojové a plošinové dovednosti k předvádění smrtících komb a poražte časem zničené nepřátele a mytologické stvoření. Získejte nové amulety u obchodníků, abyste mohli hrát dle vlastního uvážení.

  • Ztraťte se v úžasné hoře Qaf
    Objevte prokletý perský svět plný památek, které jsou nadživotní. Prozkoumejte různé velmi podrobné biomy, z nichž každý má svou vlastní identitu, zázraky a nebezpečí. Použijte svůj důvtip k vyřešení hádanek, hledání skrytých pokladů a dokončení questů, abyste se dozvěděli více o tomto zničeném místě.

  • Prožijte epické dobrodružství
    Ponořte se do perské mytologické fantazie prostřednictvím poutavého a originálního příběhu. Zkřižte cesty s barevnými postavičkami, abyste lépe odhalili tajemství hory Qaf.

  • Vydejte se na pečlivě vytvořený zážitek
    Vychutnejte si vysoce kvalitní grafiku, pohlcující kinematografie a svěží umělecké směřování spolu s jedinečnou plynulostí hry díky frekvenci 60 snímků za vteřinu na všech platformách.

Trailer


Recenze na Prince of Persia: The Lost Crown

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.