Prince of Persia Trilogy (Classics HD) PS3

Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 54689
Ubisoft

Prince of Persia Trilogy (Classics HD) [PS3]



Balení obsahuje hry Prince of Persia: The Sands of Time , Prince of Persia: Warrior Within a Prince of Persia: The Two Thrones remastrované v HD kvalitě as podporou 3D.



Prince of Persia: The Sands of Time
Před princem stojí nový úkol. Špatný Sultán rozbil magické přesýpací hodiny a uvolnil obrovské zlo. Princ musí nyní posbírat všechny své síly aby dal věci do pořádku.

Naštěstí je princ vybaven od přírody silným tělem a hlavně pískem z magických hodin. Pokud má dostatek písku, může vrátit čas o pár vteřin zpět a napravit tak své chyby, může zpomalovat tok času a získat tak proti svým protivníkům výraznou výhodu. A aby nebylo machinací s časem málo, může princ vidět útržky budoucnosti, takže je varován před spoustou nástrah, které na něj čekají.



  • Na příběhu a designu úrovní se podílel Jordan Mechner - autor původní hry Prince of Persia
  • Hru vyvíjel stejný tým, který pracoval na hře Tom Clancy's: Splinter Cell , takže Princovu pohybové schopnosti se dají srovnat s pohyby Sama Fishera
  • Do hry je pomocí magických účinků písku zakomponována technika "bullet time" a střihové scény z budoucnosti
  • Hra byla vyhodnocena jako jedna z nejlepších na E3



    Prince of Persia: Warrior Within
    Princ je pronásledován nesmrtelným Dahakou, vtělením Osudu který má vykonat pomstu. Princ se vydává na cestu zastřenou tajemstvím a plnou nástrah a soubojů aby změnil svůj osud a unikl smrti. Musí se vypravit do samotného srdce prokletého ostrova kde jsou ukryty ty nejděsivější noční můry. Jedině překonáním strachu, vůlí bojovat proti předurčenému a ovládnutím smrtících technik boje může uspět a změnit svůj osud.

    V pokračování hry Prince of Persia: The Sands of Time se z mladého prince stává zkušený válečník. Princ bojuje o vlastní život a tak neváhá vytáhnout zbraň a postavit se proti zrůdám, kteří mu stojí v cestě. Jeho cesta je mnohem temnější, delší a těžší. Má však k dispozici nové bojové techniky, z nichž může sestavovat smrtelné bojové komba.



  • Povaha - princ se ze svého dobrodružství vrátil ze SRAM a zkušenostmi a srdcem vylepšit své bojové umění
  • Souboje - variabilní systém vám umožňuje používat vlastní styl boje a využívat předměty i protivníků ve svůj prospěch, navíc můžete na protivníky útočit z dálky vrháním zbraní a předmětů
  • Podsvětí - na cestě pod prokletým ostrovem potkáte nejstrašnější a nejnebezpečnější netvora
  • Cesta - hodiny a hodiny napínavé akce ak tomu vynikající atmosféra



    Prince of Persia: The Two Thrones
    Princ se spolu s Kaileenou vrací z Ostrova času. Není mu ale dopřáno aby si odpočinul. Jeho rodný Babylon je ve válce a on sám je terčem spiknutí. Největší ranou je ovšem brutální vražda Kaileeny přímo před jeho očima. Princ je nyní na všechno sám, hnán jako štvanec ulicemi města. Čeká ho však ještě jedno nepříjemné zjištění. Kaileenina smrt uvolnila Písky času a ten otevřel temnou stranu prince, který se začíná v Princi prosazovat čím dál tím víc ...

    Již třetí pokračování novodobého prince vás tentokrát zavede do prostředí starověkého Babylonu. Aby jej tvůrci napodobil co nejrealističtěji, nechali se inspirovat městy Středního východu - Káhirou, Marakéší a Casablankou.

    Můžete se samozřejmě těšit na všechny hlavní elementy série (ovládání času, řešení hádanek, akrobatické bojové chvaty a souboje s množstvím nepřátel) a najdete zde i nové. Prince budete ovládat také v okamžicích, kdy je ovládán svým temným dvojčetem.



  • Uchopte šanci ovládat dva odlišné charaktery s rozdílnými zbraněmi, bojovým stylem i vzpomínkami.
  • Objevte nové způsoby likvidace protivníků pomocí vylepšeného bojového systému "Speed Kill System".
  • Přepadávejte svých protivníků na střechách města Babylonu, zda v tmavých uličkách.
  • Využijte síly času, a objevte i nové možnosti, které písky času ukrývají.

  • Recenze na Prince of Persia Trilogy (Classics HD)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.