Prison Architect Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Prison Architect - XBOX ONE
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 349474
IntroversionEN dabing

Prison Architect [PS4]


Postavte a spravujte vaši vlastní věznici. Při tom jak zasvítí první ranní paprsky slunce na překrásný kus venkově, začnou tikat hodiny. Musíte uhánět a postavit celu pro celou řadu vězňů maximálního zabezpečení, kteří se blíží k vaší budoucí věznici v jejich žlutém autobuse.

Při tom jak vaši dělníci položí poslední cihly, nemůžete je nechat odpočívat, protože musíte začít pracovat na prvním, pořádném křídle věznice, pro další várku vězňů. Teprve poté, co si všichni mají kde složit své vyčerpány hlavy, se může začít zábava. Budete potřebovat jídelna, nemocniční křídlo a místnost pro strážce, ah, a nezapomeňte na kanalizaci pro toalety, protože nastane chaos, a co tak místo na cvičení? Nebo samotky? Nebo místnost pro popravy?

Hra Prison Architect byla inspirována klasikami jako jsou Dungeon Keeper, Dwarf Fortress a Theme Hospital.

  • Postavte a spravujte vlastní věznici maximálního výkonu trestu!
    Budete vystopovat jako manažer a dozorce věznice, budete ovládat každý detail chodu vaší věznice, od stavění nových cel a zařízení, až po najímání personálu a vytváření reformačních programů pro vězně. Reforma vašich vězňů, nebo budete vládnout s železnou pěstí?
  • Zvládnete udržet pořádek i když se věci začnou vyvíjet špatně?/B>
    Život ve věznici je těžký, dokonce i pro lidi, kteří udržují chod věcí. Budete muset zachovat chladnou hlavu i když budete co dočinění s nohsledů, nezkrotným kontrabandem, válkami gangů, vzpourami a mnohem více.
  • Vítejte ve světě vězení! S čím se podělíte?
    Když dokončíte vaši věznici, můžete jít online a podělit se s vašimi výtvory se stále narůstající komunitou. Také můžete prohlížet, hodnotit a stahovat jiné věznice z celého světa.

  • Recenze na Prison Architect

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.