Prodeus Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Prodeus - PS5Prodeus - NSW
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
 
Kód produktu: 455905
HumbleEN dabingJe možné provést upgrade hry na PlayStation 5

Prodeus [PS4]

 

O hře

Připravte se na malování stěn červeně. Toto je Boomer Shooter, na který jste čekali!

Prodeus je stará střílečka z pohledu první osoby, propracovaná pomocí moderních technik a technologií vykreslování. Zažijte kvalitu, kterou byste očekávali od moderní AAA hry, navržené s retro estetikou a hratelností, která se odvolává na technické limity staršího hardwaru.

Hra obsahuje ručně sestavenou kampaň od veteránů FPS z odvětví, kooperativní a soutěžní hru pro více hráčů využívající klasické režimy a vestavěný prohlížeč map komunity pro okamžitou akci s téměř neomezenými úrovněmi na hraní.

Klíčové vlastnosti

  • Retro vzhled, moderní éra
    Střelci z minulosti a současnosti se setkávají s grafikou, která kombinuje dnešní vysoce kvalitní 3D technologii s retro vizuály. Zažijte špičkové exploze lo-fi pixelů a hi-tech částicové efekty, když budete bojovat proti Prodeanům a silám Chaosu.

  • Čistý retro FPS chaos
    Ocelte se na rychlou a zběsilou nonstop akci. Prostřílejte se hordami tvorů zplozených chaosem pomocí arzenálu klasických over-the-top zbraní.

  • Prší červená
    Postříkejte ocelové stěny a mimozemské haly krví svých nepřátel. Zažijte krvavé vzrušení starších stříleček díky systému rozkouskování Prodeus.

  • Úrovně vytvořené komunitou
    Objevte nové arény prostřednictvím vestavěného prohlížeče plného map vytvořených komunitou a udržujte více reálný boj čerstvý.

  • Mayhem ve hře pro více hráčů
    Spojte se a bojujte proti sobě v různých režimech hry pro více hráčů. Zapojte se do kampaně v kooperaci pro 4 hráče a ponořte se do boje v Deathmatch pro 16 hráčů, Team Deathmatch, CTF a dalších – poté posuňte věci na další úroveň vytvářením a sdílením vlastních herních režimů.

  • Střílejte v rytmu hudby
    Praskněte krevní cévy při poslechu přeplňovaného metalového soundtracku od skladatele retro FPS Andrewa Hulshulta, který dynamicky mění rychlost, aby doprovázel vaše akce.

Trailer


Recenze na Prodeus

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.