Project CARS Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Project CARS - PS4Project CARS - XBOX ONE
Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 246947
BandaiEN dabing

Project CARS [PC DVD]

Project CARS je nejrealističtější, nejpůsobivější az technického pohledu nejvyspělejší závodní hra na světě.

Na celkovém směřování, testování a ověření vlastností hry Project CARS se podílela komunita milovníků a fanoušků tohoto žánru i skuteční závodníci, díky čemuž tento titul představuje nejen novou generaci závodních simulátorů, ale i dokonalou kombinaci prvků, které si vyžádaly přímo hráči, podpořenou bohatými zkušenostmi vývojáře.

Vytvořte si závodníka, vyberte si některý z množství motosportu, pusťte se na plný plyn do plnění mnoha historických úkolů a zapište se do Síně slávy. Pak vyzkoušejte své schopnosti online v kompletních závodních víkendech, časových výzvách s obsáhlými žebříčky zda v průběžně aktualizovaných komunitních akcích.

Hra Project CARS se může pochlubit nejbohatším výběrem tratí ze všech současných závodních titulů, revolučním dynamickým systémem střídání počasí a denních dob, špičkovou grafikou a ovládáním, propracovanými možnostmi ladění vozidel a servisní zóny a dokonce i podporou pro Oculus Rift a Project Morpheus. Veškerou konkurenci tak nechává daleko za zády.

  • Grafika nové generace, dynamické prostředí, pohlcující zvuk a autentické ovládání-to vše s bezkonkurenčními možnostmi přehrávání-kromě toho, že hru můžete hrát v rozlišení neskutečných 12k Ultra HD, si ji můžete také užít na Oculus Rift nebo Project Morpheus. Project CARS jde daleko za hranice běžných závodních simulátorů.
  • Díky podpoře fanoušků závodních her, kteří spolupracovali na vývoji, testování a schvalování jednotlivých částí hry, máte možnost zahrát si hru, která je skutečně dělaná"hráči pro hráče". Kromě toho se na jejím vývoji podíleli i skuteční závodníci, technici a další nadšenci, kteří mají ve světě motosportu své místo.



  • Recenze na Project CARS

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.