Putty Squad Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Putty Squad - PS4Putty Squad - PS3
Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 229543
SystemEN dabing

Putty Squad [PC DVD]

System 3 hrdě představuje návrat jednoho ze svých nejoblíbenějších maskotů jménem ... Putty!

Tato natahovací modrá kapka je připravena vydat se na dobrodružství ve vysokém rozlišení jako v oceňované videoherní klasice Putty Squad! Stejně jako dříve hra sleduje příběh velmi ... nepravděpodobného hrdiny Puttyho v old-school plošinové adventuře, kde musí Putty najít své unesené přátele.

Putty má v rukávu hned několik triků, díky kterými si dokáže poradit s nepřáteli . První je natažení, díky kterému se dokáže přesunout doleva, doprava, nahoru a dolů a dostat se tak na místa pod ním, či získat různé předměty . Dalším šikovným trikem je schopnost" rozlít" se-co Vám nepřátelé mohou udělat, když je z vás jen kaluž vody na zemi ? Dále dokáže Putty absorbovat různé předměty, aby využít je později . Co se stane když nafouknete Puttyho horkým vzduchem ? Vzlétne ! Díky tomu se tak může dostat na místa, kam by se běžně nedostal , pokud dokáže zadržet dech tak dlouho.

Co může být šokující než pěst udělaná z ... puttyho ? No , každopádně , máte ji k dispozici . Postupem ve hře máte možnost své útoky vylepšovat , a tak se z jednoduchého úderu může stát hrozivý elektrický útok.

  • Jeden z nejoblíbenějších retro hrdinů je zpět!
  • Kritiky oceňovaná plošinová adventura .
  • Úžasná grafika s podporou 1080p fullHD .
  • Hrajte tak skvěle, jak jste hráli v minulosti, ale se spoustou vylepšení.



  • Recenze na Putty Squad

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.