Race with Ryan: Road Trip (Deluxe Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Race with Ryan: Road Trip (Deluxe Edition) - XBOX ONE
Cena s DPH
669 Kč
Cena bez DPH: 553 Kč
 
Kód produktu: 411205
OutrightEN dabing

Race with Ryan: Road Trip (Deluxe Edition) [PS4]


Ryanův svět přichází k životu a je tak barevný, zábavný a rychlý, jak jste si to představovali. Vyberte si závodníka, jděte do jedné z magických lokalit a stoupněte na plyn abyste ukázali své rodině a kamarádům, kdo je skutečně nejrychlejším závodníkem.


Toto nejsou žádné obyčejné mistrovství! Ryanova známá záhadná vajíčka jsou roztroušena napříč každou tratí a jsou plná překvapení, která vám pomohou vyhrát – například burger štít, lepkavý sliz a mnoho dalších. Množství Ryanových světových postav jsou zde aby závodili, včetně policisty Ryana v jeho hlídačském autě, Red Titan, Gus the Gummy Gator, Pirate Combo Panda, plus mnoho dalších odemknete během toho, jak se dozávodíte až k vrcholu. Od miniaturního hračkářského Fantasy Parku po pirátské království Treasure Island a každý svět je plný tajných stezek, kluzkých skluzavek a dětské představivosti!


S jednoduchým ovládáním, možností automatické akcelerace a tutoriálu k naučení mladších hráčů napříč jejich první video hrou, závodníci každého věku budou milovat Race With Ryan. Závoďte se k vrcholu v Career režimu nebo přefrčte kolem své kamarády ve 2-4 hráčském split-screen závodu. Budete první co přejde přes cílovou čáru?


  • Závoděte se k vítězství napříč barevným světem YouTube senzace, Ryan.
  • Vyzvěte se v Career režimu nebo závodíte s přáteli ve split-screen hře.
  • Jednoduché ovládání pro závodění, automatická akcelerace, automatické odbáčení a tutoriál k tomu, aby si všichni mohli zahrát.
  • Odemkněte více než 20 Ryanových hračkářských postav a vozidel včetně Moe, Gus, Alpha Lexa, Peck a Ryana samotného!
  • Přefrčte napříč 6 magickými tratěmi včetně The Toy Shop, Ryanův pokoj, Wild West a Spooky Land.
    Race with Ryan: Road Trip (Deluxe Edition) obsahuje oproti původní verzi nové tratě a závodníky.


Recenze na Race with Ryan: Road Trip (Deluxe Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.