Railway Empire Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Railway Empire - PC DVDRailway Empire - PS4Railway Empire - NSW
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 378937
EN dabing

Railway Empire [XBOX ONE]


Průmysl je na vzestupu a závod je založen na nejsilnějším a nejdominantnější železničním impériu v celé Severní Americe. Je načase přemýšlet a překonat vašich konkurentů, když vedete svou společnost do 20. století!


V železniční říši vytvoříte komplikovanou a rozsáhlou železniční síť, zakoupíte více než 40 různých vlaků modelovaných mimořádně podrobně a zakupte nebo budujte železniční stanice, údržbářské budovy, továrny a turistické atrakce, abyste udrželi vaši cestovní síť před konkurencí. Rovněž budete muset zaměstnat a řídit svou pracovní sílu, pokud chcete zajistit efektivní vlakovou službu, a zároveň vyvíjet více než 300 technologií, od mechanických zlepšení přes samotné vlaky až po infrastrukturu na pracovišti a pokročilé vybavení, když procházíte pěti Eram technologických inovací.


  • Využijte ekonomické příležitosti Spojených států v rozsáhlé kampani a postupujte krok za krokem od pobřeží k pobřeží přes tento velký kontinent.
  • Hlavní výzvy a cíle prostřednictvím různých scénářů nebo vytvořte dokonalou železniční síť ve stavebním režimu bez jakéhokoliv finančního tlaku.
  • V průběhu hry je možné získat více než 40 historicky přesných lokomotiv a více než 30 různých vozů.
  • Investujte do více než 300 nových technologií v pěti různých obdobích.
  • Soutěžte s až třemi konkurenčními společnostmi a dokonce sabotujte jejich úsilí pomocí banditů a špionů.



  • Recenze na Railway Empire

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.