RBI 20 Baseball Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA RBI 20 Baseball - PS4RBI 20 Baseball - NSW
Cena s DPH
1 119 Kč
Cena bez DPH: 925 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 407845
MLBAMEN dabing

RBI 20 Baseball [XBOX ONE]

RBI Baseball definuje arkádovou baseballovou akci s obrovským pokrokem včetně zcela nových ovládacích prvků pálkování, nadhazování a baserunningu (běhu přes mety), zcela nové kamery při nadhazování s novým nadhazovače stylem a mnoho významných vizuálních vylepšení.

Vyberte si typy rozestupů hráčů, založených na skutečných údajích o nadhazovače, nebo si zahrajte na základě zjednodušených baserunningových prvcích. Zcela nový typ kamery inspirovaný reálným vysíláním, vám dává novou perspektivu při hraní.

Vylepšete si postavu, včetně nových účesů a dalších podrobností, jako namalování si lícních kostí černou barvou nebo si dejte borovicový dehet na přilbu. Na hřištích se vytvářejí skvrny, fleky na trávě po skluzavky. Zažijte větší autentičnost s vylepšenými MLB míčky, upravené animace cutscene a různé úhly kamery, lepší chování davu lidí a lépe (reálnější) chování míčku.

Zahrajte si všechny vaše oblíbené režimy jako jsou franchise, exibičný zápas, online multiplayer a Home Run Derby. Hrajte s The Greats 165 a více MLB Legendami a legendární týmy, které jsou týdně aktualizovány dle aktuálního seznamu. Vychutnejte si soundrack od 20ti různých umělců.

  • Zcela nové možnosti ovládání odpalování, pitching a baserunningu.
  • Masivní vylepšení hráčů a více autenticity.
  • Všechny oblíbené režimy (franšíza, exibícia, multiplayer a Homerun derby).
  • Všechny nové typy vysílacích kamer.



    Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby Xbox Live Gold!

    Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!


  • Recenze na RBI 20 Baseball

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.