Remnant 2 [XBOX Series X] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
719 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
 
Kód produktu: 465277
THQ

Remnant 2 [XBOX Series X] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

 

O hře

Nepředstavitelné světy. Nekonečná šance.

Remnant 2 je pokračování úspěšné hry Remnant: From the Ashes, ve které se přeživší zbytky lidstva postaví proti novým smrtícím tvorům a božím bossům z děsivých světů. Hrajte sólo či v kooperaci se dvěma dalšími kamarády, prozkoumejte hlubiny neznámá a zabraňte zlu, aby zničilo samotnou realitu. Aby hráči uspěli, budou muset spoléhat na vlastní schopnosti a svůj tým, aby překonali ty nejtěžší výzvy a předešli vyhynutí lidstva.

Klíčové vlastnosti

  • Napínavý bojový zážitek Remnant
    Kombinace metodického a frenetického střeleckého/kontaktního souboje se vrací s mazanými nepřáteli a bitvami proti velkým bossům. Vyberte si specifické vybavení a zbraně a přizpůsobte se různým biomům a bitvám, které vás čekají. Kvůli bossům se budou muset hráči na vyšších úrovních spojit, aby zdolali tuto výzvu a pokusili se získat ty nejlepší odměny.

  • Objevte nové světy
    Hráči mohou cestovat sami nebo s přáteli jako tým po podivných nových světech, zamořenými bájnými tvory a smrtícími nepřáteli, zatímco se budou snažit zůstat naživu. Ve hře je několik světů, které můžete prozkoumat, s různými druhy monster, zbraní a předmětů. Používejte a vylepšujte objevené předměty a vrhněte se na drsnější výzvy.

  • Nekonečná znovuhratelnost
    Rozvětvené úkolové linie, augmentace, výroba a kořist za odměnu otestují odhodlání i těch nejzecelenějších hráčů v dynamicky generovaných dungeonech a oblastech. Průchody hrou budou náročné, rozmanité a uspokojivé, protože hráči budou vyhrávat proti neutuchající přesile. Do různých světů jsou zapleteny rozmanité příběhy, které hráče povzbuzují k průzkumu a opakovaným návštěvám.

  • Nový pokrok archetypů
    Rozšířený systém archetypů hráčům poskytuje jedinečné pasivní bonusy a strhující schopnosti. Během hraní si můžete odemknout několik archetypů najednou, rozvíjet je a kombinovat, a dosáhnout tak rozmanitého herního stylu.

Trailer


Recenze na Remnant 2 [XBOX Series X] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.