Resident Evil 3[PS4]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
509 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 407850
Capcom

Resident Evil 3[PS4]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a vyzkoušena
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:


Resident Evil 3 je remake hry Resident Evil 3: Nemesis z roku 1999 vydaný pro konzoli PlayStation. Na rozdíl od staré hry, která využívala ovládání relativně na pozici kamery, která se zaměřila na vaši postavu, tento remake představuje moderní pohled zpoza třetí osoby podobnému z poslední hry Resident Evil 2 remake.


Capcom potvrdil manažment inventáře a života podobnému originální hře a Resident Evil 2 remake.


Hra se odehrává 2 měsíce po incidentu v domě originálního Resident Evil v září 1998 a následuje bývalou důstojničku Jill Valentine během toho, jak se snaží utéct z Racoon City během zombie apokalypsy způsobenou experimenty Umbrella Corporation, ukázanými ve hře Resident Evil 2. Na její cestě o přežití a útěk, se Jill bude muset postavit poslední bio zbrani zvanou Nemesis, kterou vytvořila Umbrella, no nebude okázána pouze sama na sebe, najde spojence v jednom žoldákovi pro Umbrellu, Carlosovi Oliveirovi.


Hra bude obsahovat také multiplayer režim nazvaný Resident Evil Resistance. V něm si můžete vybrat hru jako zlomyslný génius (Mastermind) anebo jednoho zo 4 přeživších (Survivor). Úlohou Masterminda je položit pasti a překážky Survivorům a zabránit v jejich úniku v určitém čase. Použijte strategii a důvtip, a nainfikujte přeživších. Resident Evil Resistance je součástí hry a nevyžaduje dodatečný doplatek za přístup k tomuto režimu.


Online multiplayer vyžaduje předplatné ve službě PlayStation Plus!

Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!

Recenze na Resident Evil 3[PS4]-BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.