Resident Evil: Operation Raccoon City-XBOX 360-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
259 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 228381
Capcom

Resident Evil: Operation Raccoon City-XBOX 360-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:

Resident Evil: Operation Raccoon City přináší skutečnou týmovou střílečku z pohledu třetí osoby zasazenou do temného a zlověstného světa Resident Evil a prevykladá události z Resident Evil 2 a Resident Evil 3.

Je září 1998 a akce se opět soustřeďuje na Raccoon City a hrozivé důsledky smrtícího T-viru vytvořeného v zařízení společnosti Umbrella. Umbrella, v rámci snahy zakrýt tento incident, posílá elitní tým aby zničil všechny důkazy včetně všech, kteří přežili. O tomto plánu se doslechla vláda USA a poslala své speciální síly, aby odhalili příčiny virové infekce a činnost Umbrelly. Vy se stáváte vojákem Umbrella Security Services (USS) a sám nebo v rámci co-op módu pro 2-4 hráče, bojujte proti všemu, co Vám přijde do cesty. Očekávejte návrat původních Resident Evil nepřátel, známých míst, jako je policejní stanice a oblíbené postavy, včetně Leona S. Kennedyho, který je jako důstojník policie ve městě Raccoon na seznamu nežádoucích osob. Budou Vám převyprávěné klasické okamžiky z minulých dílů Resident Evil 2, Resident Evil 3, ale z druhého pohledu - služby pro Umbrella Security, co Vám dává šanci přepsat historii.

Kromě toho Resident Evil: Operation Raccoon City přináší řadu on-line multiplayer módů. Každý z nich poskytuje unikátní herní zážitek díky boji mezi Umbrella Security Service, US Special Ops a hrozbou zombií a bio-organických zbraní, které mohou existovat jen ve smrtelném Resident Evil světě.

Recenze na Resident Evil: Operation Raccoon City-XBOX 360-BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.