Resident Evil (Origins Collection) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Resident Evil (Origins Collection) - PC DVDResident Evil (Origins Collection) - PS4Resident Evil (Origins Collection) - NSW
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 342518
CapcomEN dabing

Resident Evil (Origins Collection) [XBOX ONE]

Prožijte znovu původní příběhy, kterými to všechno začalo, v brilantně propracované hře Resident Evil (Origins Collection), která obsahuje cenami ovečené hry Resident Evil a Resident Evil 0.

V původní hře Resident Evil jste byli jako členové týmu STARS (Special Tactics and Rescue Service) Chris Redfield, nebo Jill Valentine vysláni lokalizovat tým Bravo. S omezenou munici a předměty na přežití musíte soustředit své síly a um na přežití různých pastí a hlavolamů, které Vás čekají v každé fázi hry.

Resident Evil 0 Vás přenese zpět do roku 1998. Podle zpráv došlo k neobvyklým vraždám na okraji Raccoon City. Speciální jednotky města, tým STARS, posílají tým Bravo aby to prošetřil, včetně nováčka Rebeccy Chambers a na smrt odsouzeného trestance a bývalého nadporučíka námořnictva Billa Coen.



  • Objevte pravdu o hrůzách v Mansion a vše co bylo předtím s touto kolekcí dvou oblíbených titulů.
  • Obě hry mají nyní textury s vysokým rozlišením, které byly vytvořeny úplně od základu, včetně podpory 1080p na konzolích nové generace, při zachování klasického vzhledu původní verze.
  • Podpora prostorového 5.1 zvuku přináší více prožitkových herní atmosféru.
  • Poprvé v historii můžete zažít události, které vedly ke kultovního vypuknutí epidemie v Mansion ve hře Resident Evil 0 a hrát jako alternativní postava Albert Wesker ve speciálním tematickém oblečení as úžasnými novými schopnostmi. Nový režim Wesker Mode přináší fanouškům série i nováčkům ještě více akce!

  • Recenze na Resident Evil (Origins Collection)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.