Resident Evil: Revelations (Collection)[NSW]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
699 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 381424
Capcom

Resident Evil: Revelations (Collection)[NSW]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a vyzkoušena
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:


Resident Evil: Revelations
Resident Evil: Revelations přináší i další obsah, včetně děsivého nového nepřítele, extra obtížného režimu, integraci s ResidentEvil.net a vylepšený režim RAID. V režimu RAID, který byl poprvé představen v původní verzi, můžete hrát online v kooperativním režimu nebo v režimu singleplayer a postavit se hordám nepřátel v celé řadě misí, zatímco se Vaše postava získává nové úrovně a sbírá vylepšení pro zbraně. Nové zbraně, schopnosti a hratelné postavy (například Hunk) posouvají zážitek z režimu RAID na novou úroveň.


Nový odhaluje pravdu o T-Abyss viru. Resident Evil: Revelations přináší oblíbených hrdibov série Jill Valentine a Chrise Redfielda, plus jejich kolegů z BSAA Parkera Lucianinu a Jessicu Sherawat. Akce začíná na palubě údajně opuštěné výletní lodi Queen Zenobia, kde se hrůza skrývá za každým rohem, odkud se vydáte na pevninu do zdevastovaného města Terragrigia. S omezeným množstvím munice a zbraní závody o přežití hrůz hry Resident Evil: Revelations začínají.


  • Nový příběh nabízí oblíbenou Jill Valentine, Chrise Redfielda a představuje členy BSAA Parkera Lucianinu a Jessicu Sherawat.
  • Prozkoumejte temné, zlověstné oblasti výletní lodi, kde není kam utéct a kam se schovat a zlo se vynořuje ze stínu.
  • Použijte vyhledávací zařízení Genesis na analýzu slabin nepřátel a skrytých předmětů, které se mohou ukázat jako rozhodující pro Vaše přežití.
  • Vyberte si způsob střelby, který Vám vyhovuje, s možností přepínat mezi pohledem první a třetí osoby, pro co nejlepší zamíření na nepřátele.
  • Vylepšené HD textury.
  • Všechny DLC předměty jako odměny ve hře.
  • Vylepšené ovládání.


    Resident Evil: Revelations 2
    Na začátku příběhu hry Resident Evil: Revelations 2 zažijete dramatický návrat oblíbené Claire Redfield. Claire, přeživší incidentu v Raccoon City z předchozích her série Resident Evil , nyní pracuje pro anti-bioteroristických organizaci Terra Save. Moira Burton se zúčastní její uvítacího večírku v Terra Save, když neznámé ozbrojené síly zaútočí na organizaci. Claire a Moira jsou v bezvědomí a po probuzení se ocitají v temném a opuštěném vězení. Musí spolupracovat aby zjistili, kdo je zajal a s jakým zlověstným úmyslem.

    S děsivými nepřáteli číhajícími v každém tmavém koutě musíte využívat svou munici a zbraně rozumně, v klasickém stylu survival hororu. Dokáží se Claire a Moira dostat pryč živé a zjistit, proč je převezli na tento odlehlý ostrov? Koho ještě setkají? Příběhové zvraty Vás přinutí hádat další vývoj na každém kroku.


  • Fanoušky oblíbená Claire se vrací přežít hrůzy, které ji pronásledovaly v minulosti as ní přichází Moira Burton, dcera Resident Evil legendy Barryho Burtona.
  • Hrůza Vás čeká v každém tmavém koutě v něčem, co se zdá být opuštěným vězeňským zařízením na vzdáleném ostrově. Existuje způsob, jak uniknout?
  • Nejsou tak hloupí jako zombie a díky svému strašidelnému vzezření jsou Afflicted schopni se rychle pohybovat a útočit se základními zbraněmi, což je skutečnou hrozbu pro Vaše přežití.
  • Přepínání mezi oběma postavami abyste překonali noční můry v singleplayerovém režimu s AI partnerem nebo v offline kooperativním režimu. Využijte Moirin hořák, abyste dočasně oslepily nepřítele dokud ho Claire zlikviduje!

  • Recenze na Resident Evil: Revelations (Collection)[NSW]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.