Restricted Area PC DVD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 5356

Restricted Area [PC DVD]

Příběh hry je situován do roku 2083, kdy se celý svět nachází ve velmi zvláštní situací. Příroda už prakticky neexistuje, pokud si pod tímto označením člověk nepředstaví kontaminované pouště, pustiny a ruiny obývané pouze mutantmy. Všechny život se odehrává pouze v obrovských městech zahalených do mraků smogu.

O všem rozhoduje jedna globální vláda, její síla je však díky vlivu velkých megakorporací velmi omezená. Lidé, který se vládě těchto korporací podřídili, mohou žít vcelku spokojeným životem bez výraznějších problémů. Pokud však někdo projeví vlastní vůli, či názor je zle a stává se z něj psanec, který je navždy vyškrtnut ze seznamu a nemá prakticky žádnou šanci na solidní život.

I taková společnost však svých psanci potřebuje. Zejména ti, který v něčem vynikají jako jsou například vynikající bojovníci, geneticky vylepšený bývaly vojáci, nebo počítačový experti a hackeři. Právě tyto oficiálně neexistující jedinci si najímají mocné korporace, aby pro ně odvedli špinavou práci v podobě špionáže, vražd a podobných odpornosti. A právě tuto roli oficiálně neexistujícího experta hráč převezme.

Na výběr jsou 4 zcela odlišné postavy s různými schopnostmi a znalostmi, které se v průběhu hry zlepšují. Díky velkému množství dostupných implantátů je navíc možné učit se nové dovednosti. Hra je postavena na interně vyvinutém izometrickém Iris engine, který zvládá množství pokročilých funkcí i efektů a hlavně je rychlý, což je u akčních RPG podstatné .

Recenze na Restricted Area

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.