Returnal [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
1 559 Kč
Cena bez DPH: 1 288 Kč
 
 
Kód produktu: 458645
PlayStationEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Returnal [Steam] [PC digital]

O hře
Akční hra Returnal je oceněná střílečka z pohledu třetí osoby přináší strhující akční přestřelky na PC. Selenina náročná odysea přichází s řadou úžasných grafických a výkonnostních vylepšení, která z tvého dobrodružství udělají nezapomenutelný zážitek. Nechybí plnohodnotný zážitek ze hry Returnal, včetně funkce pozastavení cyklu a fotografického či kooperativního režimu, stejně jako od prvního dne dostupná výzva Tower of Sisyphus.
Příběh
Po nouzovém přistání ve formujícím se světě se musí Selene vydat na cestu za svobodou přes nehostinnou zemi prastaré civilizace. V naprosté izolaci a samotě musí zuby nehty bojovat o přežití. Znovu a znovu se jí to nedaří - a tak je nucena s každou svojí smrtí svůj boj opakovat. Díky rychlým a neúprosným herním prvkům zjistíš, že spolu s planetou se s každým cyklem mění i předměty, které máš k dispozici. Každá nová smyčka tě konfrontuje s novými kombinacemi, které tě postaví na hranici tvých možností, i novými souboji, které prověří tvé schopnosti strategického uvažování. Temná krása rozpadajícího se světa všude kolem tebe je nabitá výbušnými překvapeními a oživena strhujícími vizuálními efekty. Od riskantních přestřelek s kulkami létajícími všude kolem přes hrozivé zvraty po průzkum rozmanitých prostředí. Čeká tě dobrodružství plné prozkoumávání, objevování i soubojů, během kterého narazíš na tajemství na každém kroku. Procedurální svět hry Returnal, navržený pro extrémní znovuhratelnost, tě pokaždé přinutí smést prach porážky z obličeje as každým dalším znovuzrozením se vrhnout do neustále se měnících výzev.

Klíčové vlastnosti

    • Kompletní zážitek na PC
      Obsahuje podporu úspěchů, včetně nástroje pro sledování postupu ve hře. Součástí je také pět grafických předvoleb a ukazatele výkonu ve hře, včetně počítadla FPS, ukazatele využití GPU a CPU a sledování latence.

    • Vychutnej si oslnivý vizuální zážitek
      Poměry stran 16:10, Ultrawide (21:9) a Super Ultrawide (32:9) nabízejí rozšířené zorné pole při průzkumu celého Atroposu – širší poměry stran nabízejí dodatečné možnosti při zobrazení filmových scén a uživatelského rozhraní. To vše ve strhujícím rozlišení 4K. Na vysoce výkonných PC tě hra ještě více vtáhne do děje díky odrazům a stínům vytvořeným s využitím ray-tracingu, které přidávají zcela nové možnosti zpracování osvětlení – vše si můžeš navíc podle libosti přizpůsobit. K dispozici jsou také technologie pro zvýšení výkonu, například DLSS a NVIDIA NIS od společnosti NVIDIA a FSR od AMD.

    • Znej smyslovou nálož na vlastní kůži
      Při hraní s ovladačem DualSense okusíš haptickou odezvu a dynamické efekty spouště. Případně si vyber myš s klávesnicí nebo jiné možnosti ovládání – vše s plně přizpůsobitelnými ovládacími prvky. Přidány byly i rozšířené možnosti přístupnosti, včetně alternativního záměrného kříže s informacemi o nabíjení nebo systém označování v kooperativním režimu. Těšit se můžeš také na podporu Dolby Atmos či možnost výběru typu podpory 3D zvuku. Všechny zvuky kolem sebe uslyšíte s dokonalou přesností, což zásadně ovlivní tvé vnímání prostředí a vylepší tvé reakce.

    • Kooperativní režim
      V kooperativním režimu můžeš svou cestu proměnlivým labyrintem Atroposu sdílet s dalším hráčem na PC. Prostředí Atroposu zůstane neochvějně nehostinné, ale možnost týmové spolupráce přidává do hry zcela nový rozměr a možnosti přežití. Každý hráč ovládá jinou verzi Seleny z různých smyček. Pomocí zařízení Chronosis umístěného v každém biomu si hostitelský hráč může přivolat přítele nebo se spojit s jiným náhodným online hráčem. Dostupný fond předmětů je po celou dobu trvání relace pro více hráčů určen herním postupem hostitele.

    • Tower of Sisyphus
      Až se příště probudíš na místě nehody, podívej se nahoru. Uvidíš bránu k Sisyfově věži, která je přístupná, jakmile si odemkneš icariánský vystřelovací hák. V této věži tě čeká úplně nová výzva. Jde o téměř nekonečně náročnou výzvu s výhradním zaměřením na boj s navyšováním skóre a sbíráním exkluzivních předmětů, průzkumných deníků a dosud neznámých fragmentů Selenina příběhu.



  • Název vydavatele: PlayStation PC LLC
  • Název vývojáře Housemarque, Climax Studios
  • Datum vydání: 15.02.2023
  • Pegi: 16
  • Žánr: Akční
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 10 64-bit
    Procesor: Intel Core i5-6400 (4 core 2.7GHz) / AMD Ryzen 5 1500X (4 core 3.5GHz)
    Paměť: 16 GB RAM
    Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 1060 (6 GB) / AMD Radeon RX 580 (8 GB)
    Pevný disk: 60 GB volného místa


    Jedná se o digitální verzi hry Returnal, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    ©2023 Sony Interactive Entertainment Europe Ltd. Developed by Housemarque Oy. Returnal is trademark of Sony Interactive Entertainment LLC.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE dabingPL dabing

Recenze na Returnal [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.