X3 - Reunion EN - Game of The Year 2007 Edition PC DVD

Cena s DPH
339 Kč
Cena bez DPH: 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 39201
Deep

X3 - Reunion EN - Game of The Year 2007 Edition [PC DVD]

Edice roku 2007 obsahuje updaty až po verzi 2.0 a navíc obsahuje balík misí Bala Gis Research a bonusový balíček 2007.

Komplexní vesmírná simulace od německého týmu Egosoft, která hráče zavede do realisticky ztvárněného vesmíru. Nový engine zvládne celou řadu moderních vizuálních efektů sloužících k navození požadované atmosféry, k vykreslení detailních vesmírných struktur i lodí a hlavně nekonečného vesmíru se vším co k tomu patří včetně planet, měsíců, hvězd, mlhoviny, asteroidů atd..

Součástí X3 enginu je i zbrusu nový A.L. (Artificial Life) systém, díky kterému je herní vesmír neustále v pohybu, žije se v něm i bez zásahu hráče, který však může svými činy všechno ovlivnit.

Co se příběhu týče, započne X3: Reunion tam kde skončil příběh X2: The Threat. Argonská flotila se nachází na počátku kolapsu kvůli neustálým útokům rasy Khaak. V této situaci se navíc objeví další neznámý nepřítel, představující neustálou hrozbu. A počet nezodpovězených otázek narůstá. Kde se vzala tajemná loď, jež umí v jediném okamžiku zmizet z očí i radaru. Co mají piráti Yaki společného s technologiemi, které zde zůstaly po dávno zmizelých civilizací ?

Recenze na X3 - Reunion EN - Game of The Year 2007 Edition

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.