RIDE 4 (Special Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA RIDE 4 (Special Edition) - XBOX ONE
Cena s DPH
1 029 Kč
Cena bez DPH: 850 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 409947
MilestoneEN dabingJe možné provést upgrade hry na PlayStation 5

RIDE 4 (Special Edition) [PS4]


K objednávce dostanete kódy s balíčky s digitálním obsahem. Balíčky obsahují další motorky, nové soutěže a trofeje navíc.

Jste připraveni na dokonalý soutěžní herní zážitek pro fanoušky jízdy na dvou kolech? RIDE 4 ve Vás zapálí soutěžního ducha díky stovkám motorek, náročných tratí a zcela nové úrovni realismu. RIDE 4 je reálný zážitek!


Vyberte si ze 176 oficiálně licencovaných motorek a závoďte na 30 tratích z celého světa, důkladně vytvořených s mimořádným ohledem na detail. Od CAD po laserové 3D skenování, všechny prvky byly vytvořeny tak, aby přesně zachytily i ten nejmenší detail a Vy jste si tak mohli užít ty nejlepší závody na dvou kolech všech dob.


Naskočte do úžasného a dynamického dobrodružství, které se řídí podle Vašich rozhodnutí, a vyberte si vlastní cestu z regionálních soutěží až do profesionálních lig. Předveďte své jízdní schopnosti v náročných závodech, ve zkouškách zdatnosti, během cvičných dní a v obrovské sadě etap. Dokonce se můžete stát oficiálním testerem těch nejslavnějších výrobců!


RIDE 4 přináší dynamický systém počasí a kompletní cyklus dne a noci. Užijte si závody v novém světle a dokažte, že jste ten nejlepší závodník za jakýchkoliv podmínek. Úplně poprvé Vaši houževnatost prověří režim Endurance s animovanými boxy a dlouhými závodem.


Hra představuje ANNA (Artificial Neural Network Agent), revoluční neurální systém umělé inteligence založený na strojovém učení. Závoďte proti rychlejším, chytřejším, přesnějším závodníkem a soutěžte s umělou inteligencí, která je lidštější než kdykoliv předtím!


Vyberte si z množství oficiálních značek oblečení pro vašeho závodníka a přizpůsobte si motorky esteticky i mechanicky. Upusťte uzdu fantazii a navrhněte si vlastní helmu, kombinézu i vzhled motorky díky novému grafickému editoru. Až budete hotovi, podělte se o vaše výtvory online nebo se podívejte na ty nejlepší designy od komunity.


Užijte si ten nejkompletnější online zážitek pro více hráčů bez lagů díky dedikovaným serverům.


Ride_4_Preorder1

Ride_4_Preorder2

Ride_4_Special_Edition

RIDE 4 Special Edition obsahuje:

  • Hru RIDE 4
  • Season Pass
  • Steelbook


    Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby PlayStation Plus!

    Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!

Recenze na RIDE 4 (Special Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.