Rift PC DVD

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 54765
Ubisoft

Rift [PC DVD]



Fantasy Online RPG odehrávající se v rozvinutém, přívětivém a online světě velmi podobném tomu ve World of Warcraft , nebo Everquest . Podívejte se na planetu kývá věčnou válkou mezi Defiantmi, Guardian a několika dalšími frakcemi, které mezi sebou stovky let bojovali o kontrolu nad jednotlivými teritorii.

Je pro Vás připraven propracovaný svět, se svou historií i epickým příběhem. Detailně zpracované prostředí. Základní frakce a šest ras. Na jedné straně najdete elfů i tradičních trpaslíků. Ale i ostatní rasy založené na lidských předcích jsou osobité podle prostředí, ze kterého pocházejí av němž žijí. Každá má svou vlastní historii v tomto světě.

Teprve když se jedním z"Rift" resp. děr v čase přemístěte o několik desítek let zpět, pochopíte, čímž se Rift liší od dalších online her. Najednou je herní svět kolem Vás ve zcela jiném stavu, vypadá mnohem zelenější, Regulos je na vzestupu a Vás čeká spousta questů, abyste začali sjednocovat národy, protože úkoly Vás posílají do stále vzdálenějších končin dané zóny.



Hra vyžaduje připojení k síti Internet a placení měsíčních poplatků kreditní kartou, nebo předplacené herními kartami . Balení obsahuje předplatné na 30 dní hraní zdarma (aktivuje se při zadání čísla kreditní karty nebo kódu z předplatném herní karty )!

Recenze na Rift

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.