Rio Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Rio - PS3
Cena s DPH
589 Kč
Cena bez DPH: 487 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 55047
THQ

Rio [XBOX 360]



Od tvůrců série Ice Age přichází Rio, humorná 3D adventura o Bluovi, vzácném etablovat ptáku, který cestuje do exotické země Rio. V této video hře pro více hráčů se Blu vydává na životní dobrodružství ve společnosti svého něžnějšího protějšku jménem Jewel a hejna uštěpačný a pomlouvačných městských ptáků! Blu se svými přáteli putuje Riem, snaží se vyhýbat fotbalovým míčem, sbírá tropické ovoce a plachtí nad plážemi. Zúčastní se zábavných her a nakonec předvede vítězný tanec a protančit se až k prvnímu místu na karnevalové slavnosti. A ačkoli je hlavní postavou Blu, můžete se v této party hře pro více hráčů ujmout role i ostatních představitelů z filmu!



  • Více než 40 mini her - soutěžte v minihrami po okraj nabitých akcích, které Vás přinutí neustále se vracet a užívat si ještě více zábavy!
  • 6 hratelných postav - zahrajte si za svou oblíbenou postavu, ať už je to Blu, Jewel, Pedro, Nico, Raphael, nebo Evu!
  • 5 jedinečných režimů - zahrajte si mini hry dle vlastního výběru a způsobem, jakým chcete (příběh, párty, karneval ...)!
  • Neomezený přístup do režimu pro více hráčů - v jakékoli fázi můžete vyzvat své přátele (můžete hrát až ve čtveřici), aby se zapojili do hry.
  • Zopakujte si své oblíbené chvíle z filmu - cesta deštným pralesem, pláž Kopakabána, ulice Ria a další.





  • Recenze na Rio

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.