Rise of Flight: The First Great Air War (Aces Edition) PC DVD

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 205566
AerosoftEN dabing

Rise of Flight: The First Great Air War (Aces Edition) [PC DVD]

Ve hře Rise of Flight se ocitnete do vzduchu nad západním frontou během 1. světové války, kde stateční piloti bojovali navzájem o ovládnutí vvzdušného prostoru nad krvavými zákopy. V letadle vyrobeného z plátna a dřeva bojovali na život a na smrt. Zatímco někteří přežili, aby se staly legendami a esy, většinu stihl neblahý osud.

Bitvy se odehrávají na západní frontě, na mapě s rozlohou 125 000 čtverečních kilometrů francouzské země, která je vytvořena podle historických map a informací z válečných let 1914-1918.

Každé letadlo a simulace jeho příslušného motoru a zbraní je vytvořeno se skvělými detaily. Navíc, hra nabízí možnost poškození letadla vyplývající z poškození draku, poškození v boji, poškození ohněm az kolize.

Hra je vybavena pokročilým letovým modelem, který simuluje jedinečné letecké vlastnosti letadel z 1. světové války. Ten obsahuje podrobný a progresivní model poškození a dokonce i sledování trajektorie každého náboje a střepiny. Kolize letadel s překážkami (zem, nebo voda) jsou simulovány na základech kolizní fyziky a teorie hydrodynamiky. Modelované jsou i balistiky různých typů.

Hra obsahuje také vícevrstvý model větru a turbulencí při zohlednění vlivu zemského povrchu. Fyzikální vlastnosti atmosféry jsou vypočítány pro široký rozsah výšek, s přihlédnutím na teplotu a tlak a vytvářejí tak realistické prostředí pro Vaše letecké bitvy.

Kromě progresivního režimu Dynamic Career Mode Vám umožňuje režim Online Combat zapojit se do masivního vzrušujícího multiplayerového boje v nejlepší bojové simulaci z období 1. světové války, jaká byla kdy vydána.



  • Létejte na čtyřech slavných stíhačky Spad XIII, Albatros D.Va, Sopwith Camel a Sopwith Pup představujících pozoruhodné esa války, Manfreda von Richthofen, Reného Fonky, Williama Barkera a Edwina Dunning.
  • Více než 20 dalších letadel ovládaných AI. Stíhačky, bombardéry a průzkumné letouny zaplňují oblohu.
  • Režimy Training, Quick Mission Generator, Single Mission, Online Combat a tlumení a Dynamic Career Mode.
  • Vysoce detailní kokpity, motory, letové a fyzikální modely pro úžasný realismus.
  • Přesné zbraně a balistika s progresivním modelem poškození pro intenzivní letecké souboje.
  • Více než 125 000 km2 podrobného francouzského terénu vymodelovaného podle dobových dokumentů.
  • Pohyblivé oblaka, změny počasí, vítr a turbulence vytvářejí realistické prostředí.



    Hra vyžaduje připojení k síti internet!


  • Recenze na Rise of Flight: The First Great Air War (Aces Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.