Rise of the Ronin PS5

Cena s DPH
1 799 Kč
Cena bez DPH: 1 487 Kč
 
 
Kód produktu: 470614
PlayStationEN dabing
 
Chceš ušetřit 360 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 1 439 Kč

Rise of the Ronin [PS5]

O hře

Vydejte se na výpravnou cestu napříč válkou zničeným Japonskem 19. století v tomto otevřeném akčním RPG zaměřeném na boj od týmu NINJA, veteránského studia za Nioh a NINJA GAIDEN.

Japonsko, 1863: Po třech stoletích utiskovatelské vlády šógunátu Tokugawa sestupují Černé lodě Západu k hranicím národa a země upadá do nepokoje. Uprostřed chaosu válek, nemocí a politických nepokojů si bezejmenný bojovník razí vlastní cestu a drží ve svých rukou samotný osud Japonska.



Klíčové vlastnosti

    • Vytvořte dynamický příběh
      Jako samuraj bez pana – Ronin – váš osud je váš vlastní. Podívejte se, jak se příběh odvíjí různými způsoby v závislosti na vašich rozhodnutích a postavách, se kterými se na cestě spojíte. Čelte kritickým rozhodnutím v misích, jako například zda zavraždit nebo ochránit klíčové postavy, a formovat chod historie prostřednictvím bohatého systému s více možnostmi.

    • Prozkoumejte autentický svět
      Období Bakumatsu ohlašuje konec šógunátu, protože začíná nová éra a srážejí se východ a západ. Zažijte tuto kulturní revoluci v otevřeném světě, kde se setkáte s klíčovými postavami, které budou formovat chod dějin, as obyčejnými občany hledajícími vodící světlo v temnotě.

    • Zapojte se do hluboce přístupného boje
      Rise of the Ronin od zkušených vývojářů Nioh a NINJA GAIDEN nabízí hluboce poutavý a zároveň přístupný boj s vrstvami složitosti vhodnými pro jakýkoli herní styl. Postavte se svým nepřátelům s výběrem zbraní na blízko nebo se pusťte z dálky s autentickými dobovými střelnými zbraněmi.


Obsah balení:

  • Hra Rise of the Ronin
  • Manuál

Trailer

Související produkty (1)


Recenze na Rise of the Ronin

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.