Rise of the Tomb Raider[Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
309 Kč
Cena bez DPH: 255 Kč
 
Kód produktu: 411293
SquareEN dabing

Doporučené produkty (1)

Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Rise of the Tomb Raider[Steam] [PC digital]



V cenami ověnčené hře Tomb Raider se Lara Croft změnila na skutečnou osamělou bojovnici a nahlédla do hlubšího, tajemného světa. Nyní, po odkrytí prastarého tajemství, musí Lara prozkoumat nejzrádnější a nejvzdálenější oblasti na Sibiři a odhalit tajemství nesmrtelnosti dříve, než se to podaří nemilosrdné organizaci známé jako Trinity. Lara musí použít svou mysl a schopnost přežití, utvářet nová spojenectví a nakonec naplnit svůj osud jako Tomb Raider.

Vychutnejte si vysoce oktanové akční momenty, pokořte krásné, nepřátelské prostředí, zapojte se do brutálních partyzánských bojů a prozkoumejte úctyhodné smrtící katakomby v nové generaci akčních her na přežití. Ve hře Rise of the Tomb Raider se Lara se stává více než jen přeživší, vydává se na svou první velkou Tomb Raider expedici.

V novém prémiovém DLC "Blood Ties" prozkoumáte Croft Manor a později ho budete bránit před invazí zombie v "Lara 's Nightmare". Když se Larin ujo rozhodne bojovat o vlastnictví sídla, Lara se musí vydat na průzkum statku, kde bude hledat důkaz o tom, že je právoplatnou dědičkou a majitelkou sídla, nebo jej ztratí as ním i všechny jeho tajemství. Hráči si mohou později otestovat své schopnosti likvidace zombie v opakovatelných módě "Lara 's Nightmare", ve kterém musí zbavit Larino sídlo přítomnosti zlomyslných nemrtvých.

Poprvé v historii série Tomb Raiderbudou mít hráči možnost spolupráce při vykrádání kobek v "Endurance Mode". Dva hráči vytvoří tým, který musí přežít tvrdé přírodní podmínky v divočině během dne a také smrtelné ohrožení od nepřátel během noci. Oheň potřebuje palivo, jídlo zas přidává sílu a všechny zásoby musí být uloveny, posbírané nebo vyrobeny. Probojujte se až na vrchol žebříčků při tom, jak se jiné týmy pokusí porazit čas vašeho přežití.



  • Lara odkrývá starověké tajemství, které ji staví do hledáčku nemilosrdné organizace známé jako Trinity. Snaha odhalit tajemství před Trinity ji vede k mýtu o ztraceném městě Kitezh. Lara ví, že se musí dostat do ztraceného města ak jeho skrytým tajemstvím před Trinity. S tím se vydává na Sibiř na své první velkou Tomb Raider expedici.

  • Ve hře Rise of the Tomb Raider musí Lara bojovat nejen s nepřáteli z celého světa, ale i proti samotnému hernímu světu. Lovte zvířata, abyste si mohli vyrábět zbraně a hledejte vzácné zdroje v hustě obydlených ekosystémech. Čekají Vás krásné, nepřátelské země plné zrádných podmínek a nestabilních prostředí, které ověří schopnosti Lary až po její limity.

  • Využijte prostředí ve svůj prospěch, lozte po stromech a ponořte se pod vodu, abyste se vyhnuli nebo zlikvidovali nepřátel. Přizpůsobte lari výstroj, výzbroj a munici, aby vyhovovala Vašemu hernímu stylu, vyrábějte výbušniny, abyste vyvolali chaos a vládněte kultovním lukem a horolezeckou sekerou.

  • Katakomby jsou zpět a jsou ještě větší a lepší než kdykoliv předtím. V Rise of the Tomb Raider Vás čeká objevování obrovských, úctyhodný starobylých prostor plných smrtících pastí, řešení hlavolamů a luštění starověkých textů, abyste dokázali odkrýt krypty ve světě plném tajemství, které čekají na odhalení.

  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    EN dabingDE dabingPL dabing

    Recenze na Rise of the Tomb Raider[Steam]

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.