Risen Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Risen - PS4Risen - NSW
Cena s DPH
359 Kč
Cena bez DPH: 297 Kč
 
Kód produktu: 47553
Deep

Risen [XBOX 360]



Děj tohoto RPG se odehrává na vulkanicky aktivním ostrově nedaleko pevniny. Námořní cesty však začnou narušovat záhadné magické bouře, které nejen že znesnadňují dopravu, ale ničí a pustoší i celá města na ostrově a pevnině. Král se s tím rozhodne něco dělat a založí skupinu inkvizitorů. Ti mají za úkol vypátrat původ těchto bouří za každou cenu. Inkvizitoři společně s královou flotilou vyrazí na ostrov a převezmou nad vším kontrolu. Volně po krajině mohou chodit pouze královi muži a každý, kdo se nachází mimo hranice města, včetně prostých farmářů, bude uvězněn.

Příběh hlavního hrdiny začne po jeho ztroskotání na tomto záhadném ostrově a postupem času zjistí, že se vše točí okolo starodávného chrámu poblíž úpatí sopky. Mezi hlavní nepřátele budou patřit zvířata, která žila na ostrově ještě před eskalací událostí, a samozřejmě fantasy příšery pocházející bůhví odkud.

Abyste se naučili nějaké nové schopnosti, budete muset stejně jako dříve najít učitele, který Vás za příslušný obnos vytrénuje. Rovněž nebude problém přidat se dokonce k samotné inkvizici, specializovat se na bojovou magii nebo se stát psancem, který bojuje především mečem. Samozřejmě na ostrově potkáte spoustu nejrůznějších ras, nebudou mezi nimi však už celkem obehrání Orkové, Elfové nebo Trpaslíci.


Recenze na Risen

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.