Risen 3: Titan Lords (Complete Edition)

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 382382
Deep

Risen 3: Titan Lords (Complete Edition) [PC CIAB]


Akční RPG hra z velmi oblíbené herní série vás teto krát zavede do světa, který se NETEL pořádku zavedeného božskými bytostmi ale do země zmítané v krutých válkách Titánů. Hlavní hrdina, který je neohroženým bojovníkem přijde vinou neznámého útočníka o duši a aby ji mohl získat zpět, musí se vydat na nebezpečnou výpravu k ostrovu Taranic, který je známí i jako ostrov bouřek. Na ostrově se nacházejí vyhnáni mágové, kteří pod ochranou strážců pátrají v dolech po magických krystalech.
Hra nabídne mnoho skrytých zákoutí, záhad a předmětů, které odhalí pouze ti nejzvídavější hráči. Díky tomu budete moci téměř na každém herním místě hledat, objevovat a zkoumat prostředí kolem sebe a prodloužit tak herní zážitek, nebo získat malé části příběhu.
Kvalitního zážitku ze hry se dočkáte díky dobrému grafickému zpracování a různým prostředím. Oproti předchozí verzi bude svět, ve kterém se budete pohybovat mnohem rozlehlejší a otevřenější. Hra je protkána středověkou atmosférou prostřednictvím nejrůznějších běžných denních událostí obyčejného lidu. Na výběr jsou hned tři cechy poskytující větší svobodu v následujících rozhodnutích čekajících na tohoto bojovníka.
Boj probíhá nejčastěji s mečem v ruce a využít při něm můžete nejrůznější komibnácie útoků, nebo například blokování, ať už lidských nebo jiných útoků. Ojí taženým můžete ale i na dálku díky nadpřirozeným schopnostem a střelným zbraním.



Recenze na Risen 3: Titan Lords (Complete Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.