Road to Guangdong Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Road to Guangdong - PC DVDRoad to Guangdong - NSW
Cena s DPH
599 Kč
Cena bez DPH: 495 Kč
 
 
Kód produktu: 408309
ExcaliburEN dabing

Road to Guangdong [PS4]


Rodinná krize opět svede dohromady mladou absolventku uměleckého studia a její starší tetu, které se vydají na pamětihodný výlet do Číny v 90. letech 20. století. Sedněte si za volant dojemného příběhu o zašlých vzpomínkách, rodinných poutách a generační úzkosti. Jelikož na Vás na každém rohu čekají těžká rozhodnutí, nabízí se otázka, jak asi Vaša objevná cesta dopadne?


Sunny se ocitá na životním rozcestí. Ví, že se všechno změní. Jen ještě neví jako. Ještě jednou si prohlíží tu smlouvu. Dobrá zpráva je, že teď je hrdou majitelkou milované rodinné restaurace. A ta špatná? Podnik už na tom byl lépe.


Klepání na dveře oznámí příchod její tety Guu Ma.


Ano, skutečně se všechno změní. Ale o tom "jak" rozhodne parta cizích lidí, které zná jen z fotografií. Road to Guangdong kombinuje příběh o výletu a dospívání.


V rámci úsilí o oživení rodinné restaurace v těžké situaci musí Sunny a Guu Ma navštívit dlouho ztracené příbuzné a odhalit tajemství, které přivedou zpět zástupy hostí. Ale nebude to lehké. Dlouhý výlet se stárnoucí tetou skutečně prověří jejich vztah, protože se na povrch dostávají kulturní rozdíly. Jen pomocí náročných rozhodnutí může Sunny zjistit, co si pro ni osud nachystal.


Auto Sandy, dlouholetý člen Sunnyiny rodiny dokázalo milované osoby vyvézt z jakékoliv krize. Ale Sandy se rozpadá a Sunny bude potřebovat pomoc. Jen díky opatrné jízdě a pravidelným kontrolám pod kapotou bude moct Sandy dorazit k cíli své cesty.


  • Tento strhující příběh o dospívaní z pera autorky Yen Ooi je zasazen do podmanivého prostředí Číny z 90. let.
  • Sehrajte svou úlohu v dojemném interaktivním příběhu, kde Vaše volby rozhodnou o osudu Sunny.
  • Prozkoumejte půvabné oblasti a užijte si zvuky Guangdongu prostřednictvím živých animací a podařeného soundtracku.
  • Udržujte svoje auto v kondici tím, že si budete hlídat spotřebu paliva, opotřebení pneumatik a stav motoru.
  • Předejděte potřebě zásahu mechanika tak, že budete dopĺňovat olej a palivo, opravovat a nahrazovat opotřebované součástky.


Recenze na Road to Guangdong

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.