Robotics; Notes Double Pack PS4

Cena s DPH
1 139 Kč
Cena bez DPH: 941 Kč
 
Kód produktu: 412442
NumskullEN dabing

Robotics; Notes Double Pack [PS4]


Robotics;Notes Elite
Díky rostoucí popularitě PhoneDriod – zařízení, které zobrazuje augmentovanou realitu (AR) – věk pokročilé technologie konečně dosáhl Tanegashimu. Robotický klub Tanagashimshej střední školy je na pokraji rozpadu. Navzdory jejich situaci jeden ze dvou členů Robotického klubu Kaito Yashio nemá zájem a raději hraje robotické hry celý den. Druhá kotník Akiho Senomiya navdory tomu že je neuvážená ignoruje Kaitův nezájem a snaží se aby se klub nerozpadl tím, že dokončí jejich gigantického robota. Jeden den Kaito objeví záhadnou A.R. anotaci nazvanou “Kimijima Report.” Která obsahuje instrukce které se týkají měst na ostrově a varuje o konspiraci, která se týká celého světa.


Robotics;Notes DaSH
Ostrov Tanegashimi se připravuje na letní festival rok a půl po sérii událostí v sérii Robotics; Notes Elite. Kaito Yashio dokončil střední školu a dává si přihlášku na univerzitu, aby dosáhl svého cíle stát se astronavtem. Prostřednictvím Nae Tennoujiho, známého, kterého zná z JAXA, je představen Itaru Hashidovi, který je náhodou na stejném trajektu směřujícím zpět domů. . Itaru tvrdí, že se chystá absolvovat prohlídku ostrova, ale plíne čas, začne se chovat zvláštně... Společně si užívají léto s bývalými členy Robot Clubu: Akiho Senomiya, Junna Daitoku, Frau Koujiro, Subaru Hidaka a Airi Yukifune, dívku které potkali při incidentu loni v únoru. Nicméně všude kolem nich se však začnou dít znepokojující věci, které jsou předzvěstí události, která opět uvrhne svět do chaosu.

  • Záhada v Tenagishimě – Poznávejte ostrov Tenganshima a využpívejte svůj PhoneDriod abyste odemkli tajemství ukrytá Ko Kimijimem
  • Příběh který chcete přežít- Větvující se příběhyvám umožňují pronáledovat konec který chcete přežít s každou postavou
  • Sen za který se vyplatí bojovat- Pouze vy můžete pomoci Robotickému Klubu dosáhnout jejich cíle a tím je sestrojit Gunvarrel životní velikosti.
  • Dýchberoucí scenérie- Prožijte svět Robotics;Notes jak jste ho ještě neviděli s novou animací.
  • Hledejte váš šťastný konec- Předtavuje složité, rozvětvené časové linie, které vám umožní zamilovat se do kterékoli postavy.
  • Propojení časů- Itaru Hashida (Daru), milovaná postava z Steins;Gate sériehraje interaktivní roli vpříběhu DaSH, takže je nevyhnutelností aby si to zahrál každý vědeckého dobrodružství


Recenze na Robotics; Notes Double Pack

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.