Roccat Sense AIMO RGB, XXL

prodloužená záruka na tento produkt je 3 měsíců
3
Cena s DPH
1 549 Kč
Cena bez DPH: 1 280 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 422969
Roccat

Roccat Sense AIMO RGB, XXL [ROC-13-371]


Sense se připojuje k boji AIMO, aby byl světelný ekosystém větší a lepší než kdykoli předtím, aby byl zážitek ještě pohlcující. Jeho povrch z měkké látky je ohraničen živým průvodcem světla RGB se dvěma programovatelnými zónami. Spolu s kompatibilní myší a klávesnicí vám umožní zažít AIMO tak, jak se má zažít – s výkonnou trojicí zařízení, která vás vtáhnou do světa okolního světla.


Živé osvětlení AIMO

AIMO je ekosystém osvětlení, který plynule reaguje na vaše použití a synchronizuje se s kompatibilními zařízeními, aby představil živé světelné scénáře. Sense AIMO představuje platformu v celé své kráse s jasným průvodcem světlem RGB. Průvodce se skládá ze dvou programovatelných zón, díky čemuž lze vysílat barevné světlo ve dvou směrech - pro zesílený zážitek. Je napájen diskrétním opleteným kabelem, který lze odpojit. Je také vybaven nízkoprofilovým tlačítkem, které vám umožní procházet efekty za chodu.


Textilní povrch

Pružný textilní povrch je strojově prošit, aby poskytoval vysokou rychlost a rozhodující kontrolu. Je odborně přizpůsoben prémiovým materiálům, aby vám poskytoval přesné sledování jemným dotekem. Soustředěná pozornost byla věnována hraniční oblasti se světlovodem. Byl prošit speciálně vybraným vzorem, abyste zajistili absolutně žádné nepříjemné pocity nebo podráždění zápěstí během používání. To znamená, že si můžete vychutnat špičkový povrch Sense AIMO bez jakýchkoli kompromisů.


Pogumovaný protiskluzový podklad

Zadní strana podložky pod myš je obvykle nejvíce přehlíženou částí – i když patří mezi nejdůležitější. Bez pevného základu bude vaše podložka klouzat po celém stole, což je to poslední, co chcete, když jste součástí důležité hry. Aby se zabránilo tomuto problému, podklad Sense AIMO je složen z vysoce odolného pogumovaného materiálu se speciálními protiskluzovými vlastnostmi. Udržuje podložku na svém místě i při rychlé herní akci.


 

  • RGB osvětlená podložka pod myš s technologií světlovodu.
  • 2 individuálně ovládané RGB zóny.
  • Osvětlení AIMO - RGB podsvícení a LED světelné efekty.
  • Odnímatelný opletený kabel.
  • Podložka pod myš z měkké látky s vynikajícím vyvážením rychlosti a ovládání.
  • Protiskluzová guma na spodní straně.
  • Softwarová sada ROCCAT Swarm.
  • Rozměry: 400 mm x 900 mm x 3,5 mm
    senseAimo1

 

Recenze na Roccat Sense AIMO RGB, XXL

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.