Rock of Ages 3: Make & Break Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Rock of Ages 3: Make & Break - XBOX ONERock of Ages 3: Make & Break - NSW
Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 409775
ModusEN dabing

Rock of Ages 3: Make & Break [PS4]


Rock of Ages 3: Make & Break je arkádová akce srolovaná nepředvídatelným humorem Monty Pythona z týmu ACE do jedné obrovské kreativní hry pro různé věkové kategorie.


Znovu se budete s kamenem kutálet křížem skrz historii světa. Nyní i s editorem.


Ponořte se do rozsáhlého příběhu pro eklektické dobrodružství s bizarními, neuctivé, božskými a legendárními postavami.


Multiplayer si mohou zahrát čtyři hráči online nebo dva na rozdělené obrazovce. Někteří budou stavět překážky, druzí se je pokoušejí pokořit. Třetí díl sérii obohatí o editor, který Vám umožní vytvořit vlastní úrovně a ty následně sdílet s ostatními hráči, kteří se je pokoušejí rozbít v roli jedné z dvaceti koulí.


  • Navrhněte a vytvořte si své vlastní úrovně v snadno použitelném editoru a sdílejte své výtvory s hráči z celého světa pro téměř neomezenou kreativní zábavu!
  • Sestavte obranu a soutěžte, abyste zničili své protivníky v online multiplayeru až pro 4 hráče nebo při offline hře s dvěma hráči na rozdělené obrazovce.
  • Rozbijte vše, co Vám stojí v cestě tak rychle, jak je to možné v 6 odlišných arkádových herních režimech s více než 20 zábavnými balvany!
  • Vydejte se na divokou stranu s úžasná příběhem týmu ACE-všichni od Caesara a Lincolna po Krampus a Spaghetti Monstera se objevují v rozsáhlé kampani napříč historií a za jejími hranicemi.
  • Obraňujte svou základnu v režimu Boulder Avalanche, zdokonalujte své schopnosti v křehkém režimu Humpty-Dumpty, závoďte hodiny v časovkách nebo si vytvořte své vlastní jedinečné hraní se stvořitelem na stovky hodin zábavy!

    Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby PlayStation Plus!

    Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!

Recenze na Rock of Ages 3: Make & Break

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.