Rome: Total War Anthology PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 50367
SEGA

Rome: Total War Anthology [PC DVD]

Rome: Total War Anthology obsahuje základní hru Rome: Total War plus oba datadisky Rome Total War: Barbarian Invasion a Rome Total War: Alexander.

Rome: Total War
Rome: Total War je výpravná strategie nové generace, která navazuje na úspěch svých predchodcav Shogun a Medieval Total War. Náplní hry je dobývání území a vláda nad starověkým Římem, hlavním cílem je zvolení římského imperátora. Děj hry je zasazen do dramatického - historického období, kdy Řím dobýval nová území, gladiátoři bojovali o život v arénách, Spartakus vedl povstání otroků a kdy vůdce barbarských kmenů Hannibal vedl svou neporazitelnou armádu na útok proti Římu. Rome: Total War používá zcela nový inovativní grafický engine, který přivádí starý Řím k životu. Hra se zaměřuje i na diplomacii a obchod, které patří k prosperitě impéria.

Rome Total War: Barbarian Invasion
Datadisk Barbarian Invasion představuje novou kampaň a to v době, kdy stojí Říše před téměř nezvládnutelným úkolem. Zastavit nájezdy barbarských hord a zastavit vnitřní politické rozbroje. Děj se přesouvá o 350 let dopředu, do roku 363 nl, kdy se Římská říše rozpadá. Aby nebylo problémů málo, přidává se také obnovená hrozba ze strany Perské říše.

Naštěstí nemusíte hrát nevyhnutelně za Římany! Barbarian Invasion přidává 10 nových národů za které můžete hrát a několik dalších s kterými se budete mít možnost potkat během hry. Každý z těchto národů má armádu složenou ze specifických jednotek a od toho se odvíjí i strategie používaná při bitvě. Frankové mají například obávané bojovníků vyzbrojených sekerami, Hunů jsou skvělí na koních a Peršané jsou jediný národ, který používá v bitvě slonů.

Rome Total War: Alexander
Alexander je druhý datadisk ke hře Rome: Total War. Ten se však na rozdíl od Barbarian Invasion dívá na hru trochu jinak. Zapomeňte na zdlouhavou diplomacii, zapomeňte na spojenectví a obchodní práva, v tomto datadisku budete bojovat o holé přežití.

Začínáte s malou Alexandrovy říší na hranicích dnešního Řecka a pomalu se na Vás z každé strany tlačí nemilosrdní Peršané. Perská říše je opravdu obrovská, přičemž nemáte žádné peníze, ba co, ještě jste i nějaké dlužný. Vaším úkolem je zatlačit na ty největší a nejvýznamnější města Perské říše a takto jejich oslabit. Musíte však počítat is tím, že na to nemáte mnoho času, protože samotný Alexander umřel už velmi slabý. Tento datadisk za Vám opravdu hodí, pokud Vás už nudí neustále vedení diplomacie a chcete zažít množství velkých a vzrušujících bitev .

Recenze na Rome: Total War Anthology

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.