Root Film Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Root Film - PS4
Cena s DPH
809 Kč
Cena bez DPH: 669 Kč
 
 
Kód produktu: 419636
PQubeEN dabing

Root Film [NSW]


Root Film, který se nachází v prefektuře Šimanu, je založen na restartu záhadně zrušeného televizního seriálu „Šimanský mysteriózní dramatický projekt“. Zmocněte se role třiadvacetiletého Rintara Yaguma, jeho nadšení pro úžasnou příležitost k castingu se rychle pojalo, neboť strašlivá vražda přeruší celý jejich proces.


Následujte herecké obsazení nezapomenutelných postav ilustrovaných návrhářem Tarem Minaboshim, které jsou vtaženy hlouběji do napínavé záhady kořenového filmu. Root Film spojuje mistrovské vyprávění příběhů, pro které jsou hry Kadokawa známé, s novými základy na interaktivních funkcích.


Staňte se detektivem

Mechanik intuice umožňuje hráčům získávat klíčová slova během herních rozhovorů. Po aktivaci intuice odhalí na obrazovce slova, která jsou nezbytná pro vyšetřování a konfrontaci.


Maximální režim

Po shromáždění dostatečného počtu klíčových slov můžete v Max režimu konfrontovat podezřelé a vyřešit záhadu. V této bojové hře je nezbytné, aby se předem shromáždilo dostatek důkazů k tomu, abyste na obrazovce výběru vybrali správné možnosti konverzace.


Více než jedna strana příběhu ...

Experimentujte s mechanikou „přepínání“, abyste odhalili perspektivu dvou postav současně. Zážitek z událostí ze dvou různých hledisek je základním nástrojem pro zjištění pravdy o „Tajemném dramatickém projektu Shimane“!



Související produkty (1)


Recenze na Root Film

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.