Ryse: Son of Rome Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Ryse: Son of Rome - XBOX ONE
Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 252729
DeepCZ titulky

Ryse: Son of Rome [PC DVD]

Vydejte se do Římské říše a zažijte brutalitu boje, jako nikdy předtím, protože Ryse: Son of Rome přichází na PC s podporou rozlišení 4K. Pokračováním v odkazu studia Crytek tlačí hra Ryse: Son of Rome hardware PC na hranici jeho možností a zve Vás přežít krvavou dramatu antického Říma.

Ryse: Son of Rome je pohlcující akční dobrodružný příběh boje, brutality a hrdinství. Děj hry sleduje neohroženého římského vojáka Maria Tita, který se přihlásí do armády, aby pomstil vraždu své rodiny a který se stane hrdinou, který musí bojovat za záchranu Římské říše.

Hra představuje římskou říši, její lid, konflikty a krajinu s úchvatnými filmovými detaily. Ve hře ožívá brutalita a intenzita římského vedení války v syrových detailech, která Vás vtáhne do chaosu boje z blízka, kde můžete emoce na tváři nepřítele vidět a cítit.



  • PC verze hry Ryse: Son of Rome nabízí maximální zážitek kombinací původního Xbox One hitu se všemi vydanými stahovatelnými rozšířeními.
  • 4K rozlišení je další skok v grafické kvalitě hraní her na PC a Ryse: Son of Rome je perfektním příkladem toho, kde se nacházejí high-end PC hry. Hra využívá sílu enginu CryEngine a nejnovější high-end PC herní technologie a prezentuje konflikt v Římské říši tak, jak jste ho ještě nikdy neviděli.
  • Mariů příběh o pomstě ožívá prostřednictvím nových technologií zachycení pohybu, které Vám umožňují věrohodně interagovat s realistickými postavami.
  • Hra přináší syrový, brutální realistický bojový zážitek s epickými bitvami a úchvatnými vizuálními efekty, které stanovují standard pro novou generaci akčních her. Zažijte nelítostnou historii starověkého Říma a zapojte se do surového boje z blízka proti barbarským hordám a používejte meč i štít jako zbraně k útoku, protiútoku a obraně.
  • Kooperativní multiplayerový zážitek ve hře Ryse: Son of Rome Vás vrhne do brutálního světa gladiátorských bojů, kde Vás čeká v Koloseu boj bok po boku se svými přáteli proti neustále se měnícím nepřátel, za řevu tisíců diváků.
  • Režim Colosseum zahrnuje 26 multiplayerových map, od britských táborů přes římské vily až po egyptské pouště.
  • Vy rozhodnete o svém osudu, přizpůsobováním si svého gladiátora pomocí zlata a zkušeností s novými brněními, zbraněmi a štíty, abyste získali dav na svou stranu a přežili v aréně.

  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingHU titulky

    Recenze na Ryse: Son of Rome

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.