Sacrilegium (Royal Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Sacrilegium (Royal Edition) - XBOX 360
Cena s DPH
1 559 Kč
Cena bez DPH: 1 288 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 209257
TopwareEN dabing

Sacrilegium (Royal Edition) [PS3]

Sama, obklíčena a uvězněná v temnotě, stojící čelem proti Moroi-moderním upírem, kteří dělají z pradávných legend jen pohádky pro děti-je Alex donucena poradit si se všemi těmito-až příliš reálnými-krvelačnými dětmi noci. Vtažena do centra smrtelného spiknutí plného nervy drásajících zvratů, intrik a zrad, musí Alex zůstat věrná svým instinktům, schopnostem, znalostem a odhodlání přežít a dostat se z tohoto pekla s myslí a duší nedotčenou-stejně, jak zachránit své přátele od osudu, oproti kterému i smrt vypadá jako požehnání.

Sacrilegium se snaží přinést něco nového do světa všech únavných stereotypů a klišé, které plní tento populární žánr-no respektuje přitom ideu, která dělá tento žánr tak nadčasově vzrušujícím. Sacrilegium se nezastaví před ničím, aby poskytla nejtemnější, nejděsivější zážitek, podmanivý příběh a jedinečné vzrušení.

Bohatý a vyšperkovaný děj sleduje mladá dívka Alex na její cestě od mlhavých pobřeží San Francisca až po hrůzostrašné temná zákoutí Starého kontinentu. Tam se Alex naučí, že předpoklady mohou být smrtelně zrádné a zdánlivě bezpečný moderní svět je ve skutečnosti jen rozdělen na poloviny temnou oponou a za tímto neprůhledným závojem leží ztělesnění nočních můr, zplozené do masa.

  • Temný, děsivý a napínavý příběh s podmanivou atmosférou, plný zvratů, překvapení a odměn.
  • Stálý pocit napětí, úzkosti a strachu z neznámého a neviditelného v kombinaci s pohlcující akcí, odměněn vzrušením z postupu.
  • Dechberoucí grafika-kouzlo revolučního Grace 2 enginu rendre modely a lokace tak realisticky, že vedle nich fotoalbum vypadá jako nakreslený. Grace 2 engine temným štětcem vdechuje život postavám i prostředí, s precizní intenzitou a fascinující zábavou.
  • Ultra realistické pohybové snímání, nejmodernější vybavení věrně zreprodukovalo každou akci a reakci, od plynulého pohybu těla až po nejmenší škubnutí ve výrazu tváře.
  • Umělou inteligencí napájení nepřátelé s unikátními animacemi vždy zapadají do příslušného prostředí, kdykoli a kdekoli se s nimi setkáte.
  • Množství zbraní na dálku-od pistolí po kuše-Alexina arzenál určitě vyhoví každé chuti.
  • Jedinečné animace, díky kterým každá postava ožije-každá entita ve hře má vlastní, samostatně designované sadu animací, realističtějších než kdykoliv předtím.
  • Filmové souboje a sekvence, každá z nich zahraná profesionály a experty na bojová umění, vše režírované samostatně režiséry z filmového průmyslu.
  • motorkové honička-jako futuristický silniční pirát, bude Alex pálit přes Starý kontinent na přivlastnění policajtskej motorce, s nepřáteli v patách na každém rohu.
  • Rychlé akce-bušení srdce zažijete při závodech proti zákonům času, jen nervy z oceli se ukáží jako užitečné v těchto náhodných, strhujících situacích.
  • Revoluční patentovaná herní 3D technologie nabízí tři dimenze, díky čemuž poskytuje mnohem reálnější a podmanivější zážitek než kterákoli implementace v současnosti. Navíc Sacrilegium podporuje i stereoskopickou 3D technologii.



  • Recenze na Sacrilegium (Royal Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.