God of War Saga[PS3]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
539 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 237190
PlayStation

God of War Saga[PS3]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a vyzkoušena
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:

Balení obsahuje 1 disk se hrami God of War , God of War 2 a 1 disk se hrou God of War 3 . Zbylé dvě hry God of War: Chains of Olympus a God of War: Ghost of Sparta remasterované v HD kvalitě pro PlayStation 3 jsou ke stažení ze služby PlayStation Network pomocí kódu (součástí balení). Dále balení obsahuje exkluzivní bonusový obsah.

God of War
Brutální svět starověkého Řecka přichází v akční hře God of War. V roli krát zažijete epickou cestu s více konci, která je plná nástrah, nepřátel, ale i logických hlavolamů, které posouvají děj vpřed. Ve hře najdete filmové sekvence trvající více než jedné hodiny, unikátní bojový systém, šplhání po lanech, slézání skal, plavání. Cesta k Pandořiny skříňky a porážce boha války Ara je těžká, avšak odměna bohatá.

  • Temná část života v mytologickém Řecku.
  • Velký výběr pohybů: houpání na provaze, slézání skal, plavání v řece.
  • Rozšířený bojový systém s množstvím bojových pohybů.
  • Hlavní zbraně jsou dvě čepele, každá připevněná k jedné ruce.
  • Utkejte se s největšími mytologickými příšerami: Medusa, Kyklopové, Minotaur, Harpie.
  • Magický systém, který Vám propůjčí moc bohů: použijte hlavu medúzy ke zmrazení nepřátel, zasáhněte je bleskem, zničte ho arů mečem.
  • Reálný interaktivní svět, vojáci bojují a umírají, budovy padají k zemi.

    God of War 2
    Pokračování skvělé akční adventure, jejíž příběh začne přesně tam, kde skončil děj původní hry . Z bojovníka krát je bůh války, kterému se v brutalitě a krutosti nevyrovná ani jeho předchůdce Ares. Každý, kdo se krátí postaví do cesty si to odnese a na vlastní kůži pozná hněv boha, který byl dříve smrtelným bojovníkem.

    Kratos však trpí. Neustále má před očima svoji ztracenou rodinu a strašlivé zločiny, které spáchal v minulosti. Jeho duše nemá ani chvilku klidu. Aby se zbavil tohoto nekončícího mučení, rozhodne se Kratos k něčemu, co se ještě nikdy nikomu nepovedlo, ani bohu, ani člověku. Kratos chce změnit svůj osud.

  • Množství starých známých i zcela nových protivníků (Kyklop, létající grif, Cerberus a spousta dalších).
  • Nové pohyby, nové komba.
  • Magie postavená na přírodních elementech.
  • Bossové.

    God of War 3
    God of War 3 uzavře pouť krát a zchladí jeho hněv útokem na Olymp s pomocí Titánů. Nová platforma znamená nové výzvy a několikanásobný výkon oproti PS2 se přetaví do nových herních elementů. God of War byl vždy epickém akcí a trojka zaručeně nedělá sérii ostudu.

    Některé úrovně jsou spjaty s tělem Titana, jak v Shadow of the Colossus . Design úrovně se mění na základě toho, co právě Titan provádí, ze stropu se najednou stane stěna nebo podlaha. Pohybující se bojiště s překážkami patří mezi silné momenty, tak i velkoplošné bitvy s desítkami nepřátel.

    Příšery nečekají, dokud je zarežete, ale jejich chování se rázem změní, když na scénu vstoupí boss. Když se Vám ho podaří dostatečně zranit a odehnat bránících se přisluhovačů, objeví se nad jeho hlavou charakteristický kroužek indikující, že jej můžete mimořádně brutálním způsobem dorazit (v případě kentaura jde například o Vykolení jeho vnitřností rozřezáním břišní dutiny). Z dalších mytologických kreatur musíte čelit Chiméře s proměnlivou podobou (had-lev-cap), která mění i strategii boje a postavíte se i bohu slunce, helia.

    Kratos dostal do vínku novou sadu úderů a zbraní, jako například lví rukavice. Po jejich nasazení umí rychleji uhýbat do stran a zasazovat zdrcující údery na krátkou vzdálenost. Výbornou zprávou je výměna zbraní během komba, čímž se jejich počet drasticky rozšíří.

    Další novinkou v God of War 3 je možnost osedlání monster (můžete vyskočit na Kyklop a jeho mohutnými pažemi srážet protivníky na zemi, stejně jako se projet na létajících harpyjemi). Životnost jezdeckých kreatur je však krátká, Kratos je ovládá přes bolest, kterou jim způsobuje svými čepelemi.

    God of War: Chains of Olympus
    Bůh války, Kratos, poté, co byl podveden a přinucen zabít svou manželku a dceru, přestal sloužit arů. S cílem hledat rozhřešení z hříchů své minulosti se stal bojovníkem bohů pro následující roky. Tyto brutální křížové výpravy jménem Olympu se staly legendárními po celém starověkém světě.

    Ve hře God of War: Chains of Olympus, se Kratos vydává do zemí, kam žádný smrtelník nikdy nevkročil. Se světem ponořeným do věčné temnoty a bezmocnými bohy musí Kratos čelit nejobávanějším tvorem řecké mytologie a nakonec je nucen volit mezi svým osobním vykoupením a záchranou starověkého světa od jistého zničení.

  • Epická hratelnost na PSP, věrná sérii God of War . Zažijte dramatickou kameru a epické kulisy, které nabízejí dosud nevídaný zážitek na konzole PSP.
  • Příběh se odehrává v době před událostmi hry God of War , kde zažijete Kratovu cestu během 10 let ve službě bohům Olympu.
  • Využijte nové brutálně bojové pohyby spolu s Vašimi oblíbenými kombo útoky ze série God of War .
  • Z bran Hades do hlubin Tartaru, Vás Vaše cesta provede přes temný a brutální svět řecké mytologie. Postavte se zcela novým stvořením z řecké mytologie a zapojte se do epických boss soubojů.
  • Při přezkoumávání dávného světa se připravte na procházení labyrintem náročných hlavolamů.

    God of War: Ghost of Sparta
    Na konci God of War porazil brutální bojovník Karosa Ara a dosáhl Olympus jako nový bůh války. V Ghost of Sparta Kratos zjišťuje, že jeho nové síly nestačí k zastavení nočních můr, které ho i nadále trápí. Aby se osvobodil od duchů, které pronásledují jeho vzpomínky, musí se Kratos vydat na cestu, která odhalí původ ztracených světů a zodpoví dlouho očekávané otázky o jeho temné minulosti. Vyzbrojen smrtícími Blades of Athena, musí během celého svého nemilosrdného pátrání překonávat armády mytologických tvorů, legie nemrtvých vojáků a úžasně nebezpečné a brutální země.

  • Vylepšený boj na blízko nabízí více akce s funkcí Combat Rush, která umožňuje Kratom bušit nepřátel o zem, nebo jejich odhodit, rozšířený systém zabíjení přináší specifické způsoby porážky k unikátní zbraně a kouzla, i větší množství kombinací, ukončovacích pohybů a air-to-air bojových pohybů. Ve hře také můžete ovládat nové zbraně, jako kopí a štít s plně konkretizován bojovým stromem, spolu s novými magickými schopnostmi pro ještě smrteľnejšie útoky.
  • Ghost of Sparta se může pochlubit větší a rozmanitější hratelností, jak Chains of Olympus . To má za následek exponenciálně větších bossů, dvojnásobek nepřátel na obrazovce s rozmanitějším chováním a zcela novými pohyby, které přidávají k pútavejšiemu a pohlcujúcejšiemu zážitku ze hry.
  • Vylepšení grafického enginu přinášejí skvělou grafiku a dramatickou kameru, která ve spojení s povětrnostními vlivy, hloubkou bojiště a kvalitnějším prostředím nabízí vizuální zážitek, jaký jste neviděli nikdy předtím na PSP.
  • Věrný sérii God of War nabízí titul Ghost of Sparta nové zajímavé dobrodružství pro krát, který musí jít hlouběji do své minulosti, než kdykoli předtím a najít dlouho očekávané odpovědi na otázky týkající se sparťanského bojovníka.
  • Při přezkoumávání dávného světa se připravte na procházení labyrintem náročných hlavolamů.
  • Ghost of Sparta je senzační dobrodružství do dlaně, které si můžete vychutnat i na cestách, kdykoliv a kdekoliv!

    Pokud máte problém se stažením bonusového obsahu ze služby PlayStation Network, prosím postupujte podle tohoto jednoduchého manuálu.

  • Recenze na God of War Saga[PS3]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.