Saints Row: The Third (Remastered) CZ Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Saints Row: The Third (Remastered) CZ - PS4
Cena s DPH
799 Kč
Cena bez DPH: 660 Kč
 
Kód produktu: 408315
DeepCZ titulky
 
Chceš ušetřit 160 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 639 Kč

Saints Row: The Third (Remastered) CZ [XBOX ONE]


Saints Row: The Third Remastered přichází s vylepšenou grafikou. Steelport, původní město hříchu nikdy nevypadalo tak dobře, protože se topí v sexu, drogách a ve zbraních.


Léta poté, co obsadili Stilwater, se Third Street Saints vyvinuli z pouličního gangu na známou značku, s teniskami Saints, energetickými nápoji Saints a Johnny Gat Bobble-head panenkami k dispozici v každém obchodě. Saints jsou králi Stilwater, ale jejich status celebrity nepřešel bez povšimnutí. Syndicate, legendární kriminální bratství s členy po celém světě, obrátilo svoje oko na Saints a vyžaduje úctu.


Odmítajíc pokleknout před Syndicate, přesunete boj do Steelportu, kdysi hrdé metropole degradované na město hříchu pod kontrolou Syndicatu. Přivolejte satelitem naváděné nálety na mexický gang a braňte se proti vycvičené vojenské síle jen pomocí erotické hračky v nejbizarnějším herním scénáři, jaký jste kdy viděli, podněcujíc vojnu, která zasáhne celý Steelport.


Saints Row: The Third Vám umožňuje ovládat Saints na vrcholu jejich moci a žít svůj život tak, aby to stálo za to. Steelport je nyní zralý na ovládnutí a je jen na Vás, abyste si město přivlastnili. Podle svého výběru oblečte svou skupinu do noblesního gangsterského vybavení, anebo chlupatých kostýmů a udělejte rozhodnutí na život a na smrt, které změnia Steelport a Saints, a to navždy. Toto je teď Vaše město. Toto jsou teď Vaše pravidla.


  • Díky vylepšené grafice, vylepšenému osvětlení, propracovaným prostředím a vizuálním efektům Steelport a The Third Street Saints nikdy nevypadali tak dobře.
  • Narušte a rozbijte monopol Syndicate na zbraně, cyber kriminalitu a sexuální obchody. Odhalte tajemství Steelportu, kde se věci dějí na každém rohu a spíše hůře než lépe.
  • Jedna věc je porazit své nepřátele. Ponížit je je věc druhá. Vznášedla, auta střílející lidské dělové koule a souboje pomocí sexuálních hraček jsou součástí zábavy.
  • Vytvářejte, sdílejte a stahujte ty nejšílenější postavy jaké kdy kdo viděl, od vygumovaných celebrit po nahé ninja piráty. V každém hříšníkovi je kousek Sainta.
  • Dejte šanci seskoku úplně nazí s přistátím na hořící pickup svého partnera jako součást sebevražedného útoku na těžce vyzbrojený Syndicate bordel. Ve Steelportu je víc zábavy s přáteli.
  • Obsahuje všechny tři rozšiřující mise a víc než 30 kusů DLC z původní verze.
    Dva DLC balíčky - Bloodsucker Pack a Unlockable Pack, byly vynechané kvůli rovnováze a zlepšení hry na základě zpětné vazby od fanoušků.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabing

Recenze na Saints Row: The Third (Remastered) CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.