Samsung SDXC 512GB PRO ULTIMATE

prodloužená záruka na tento produkt je 3 měsíců
3
Cena s DPH
2 079 Kč
Cena bez DPH: 1 718 Kč
 
 
Kód produktu: 475005
Samsung

Samsung SDXC 512GB PRO ULTIMATE [MB-SY512S/WW]


Paměťové karty PRO Ultimate společnosti Samsung byly navrženy pro profesionální nasazení ve fotoaparátech a kamerách. Poskytují vysokou rychlost potřebnou pro pořizování 4K videí a fotografií. Jejich vysoká odolnost vám navíc umožní nasazení v prakticky v jakýchkoli podmínkách.

O produktu

    • Extrémní rychlost
      Paměťové karty PRO Ultimate poskytují rychlost čtení až 200 MB/s a rychlost zápisu až 130 MB/s . Je tak ideální pro profesionální nasazení s podporou záznamu videí v rozlišení až 4K a pořizování dynamických sériových snímků.

    • Dostatek místa
      Karta vychází v několika kapacitách a můžete si tak zvolit tu, která nejvíce odpovídá vašim potřebám. Na paměťovou kartu s touto kapacitou budete schopni uložit až 88 890 fotografií a 17 hodin videí v rozlišení 4K nebo až 113 697 fotografií a až 45,5 hodiny videí ve FullHD.

    • Vysoká odolnost
      Karty Samsung byly vytvořeny pro vysokou odolnost při používání a přenášení. Od voděodolnosti při ponoření do 2 metrů po odbu 72 hodin a odolnosti proti pádům, nárazům a opotřebení, přes provozní teplotu od -25 °C do až 85 °C a od -40 °C mimo provoz, po odolnost proti magnetům a rentgenovým paprskům na letištích.

  • Nad daty drží ochrannou ruku
    Vyražte bez obav kamkoli. Na všech vašich dobrodružstvích se budete moci spolehnout na šestistupňovou ochranu karty PRO Ultimate, která zahrnuje odolnost vůči vodě, teplotě, rontgenovému záření, náhodným pádům, odření a každodennímu opotřebení. Vaše uložené vzpomínky tak získají ochranu, kterou si zaslouží. A pro klid v duši zařízení navíc kryje 10letá omezená záruka.

Technická specifikace

Parametry
Typ paměťové karty SDXC
Třída U3, V30
Kapacita 512 GB (Skutečná využitelná kapacita může být nižší v závislosti na formátování, operačním systému, aplikacích a dalších faktorech)
Rychlost čtení 200 MB/s (Rychlost je uvedena na základě testování ve specifických podmínkách a může se lišit v závislosti na způsobu a podmínkách používání)
Rychlost zápisu 130 MB/s (Rychlost je uvedena na základě testování ve specifických podmínkách a může se lišit v závislosti na způsobu a podmínkách používání)
Záruka 10 let

Obsah prodejního balení:

  • Samsung PRO Ultimate SDXC
  • Dokumentace


Recenze na Samsung SDXC 512GB PRO ULTIMATE

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.