Samurai Warriors: Spirit of Sanad PS4

Cena s DPH
799 Kč
Cena bez DPH: 660 Kč
 
Kód produktu: 367021
KoeiEN dabing

Samurai Warriors: Spirit of Sanad [PS4]


Samurai Warriors: Spirit of Sanad je historická strategická a taktická hra, která rozpovídal příběh o konfliktu ze šestnáctého století, které bylo známé jako éra Sengoku, věk samurajů. Poprvé se hra zabývá pouze legendárním klanem Sanad a jeho unikátní historií.

Klan Sanada je vybrán ze dvou důvodů. První, je jejich unikátní odolnost a neustálá snaha překonat obtíže. Druhý, v období, ve kterém většina samurajů volila sebevraždu před porážkou, si členové klanu Sanada život vážili a bojovali až do úplného konce. Jejich motto bylo:"Přežij, dokud se život neskončí", silně znělo ve všech členech klanu, od patriarcha, Masayuki, až po jeho syna, Yukimura, který je hlavním představitelem hry.

Každý japonský klan měl své transparenty symbolizující klíčové názory rodiny jejich lorda. Pro klan Sanad byl tento emblém šest zlatých mincí na červené ploše. Může to vypadat jednoduše, ale představuje to mýtné, které musí duše zaplatit převozník za proplavení se řekou do života po smrti a tak poukazuje na jejich velkou snahu při všech soubojích, kterých se zúčastní.

Hra hráčů zasvěcuje do života klanu Sanada blízkým sledováním života Yukimura Sanad a jeho růstu z mladého muže na někoho, koho v Japonsku považovali za nejsilnějšího japonského bojovníka. Hráči přežijí heroický příběh, který se odehrává od jeho narození až po smrt při obléhání Ósaky.

Yukimura byl známí jako karmínový démon války díky jeho impozantním schopnostem v boji a hráči rostou po jeho boku mnohými souboji, které se odehrávají ve známém stylu jednoho proti tisícům. Také máte možnost si zahrát v dlouho požadované roli jeho otce, Mayasuki, jehož budete ovládat poprvé. Roky před narozením Yukimura hráči následují korky jeho otce a získají lepší pohled než rostl v rámci klanu.



Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE dabingPL dabing

Recenze na Samurai Warriors: Spirit of Sanad

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.