SanDisk Extreme Secure Digital SDHC UHS-I U3 32GB | Class 10, rychlost 90MB/s (SDSDXVE-032G-GNCIN)

prodloužená záruka na tento produkt je 30 měsíců
30
Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
 
Kód produktu: 378996
SanDisk

SanDisk Extreme Secure Digital SDHC UHS-I U3 32GB | Class 10, rychlost 90MB/s (SDSDXVE-032G-GNCIN) [SDSDXVE-032G-GNCIN]

Moderní a rychlá paměťová karta formátu Secure Digital High Capacity, která vyniká nízkou spotřebou a dosahuje vysoké přenosové rychlosti s minimální garantovanou rychlostí zápisu 40 MB/s. Kartu lze použít do přístrojů podporujících karty typu SDXC a SDHC jako jsou například digitální fotoaparáty, PDA zařízení, tablety, video kamery apod ... Kapacita paměti poskytuje uživateli nadstandardní prostor pro uložení velkého množství fotografií, videa, hudby a dalších souborů.

Proč koupit SanDisk Extreme Secure Digital?

  • EXTREME WRITE Speeds OF UP TO 40MB/S
    Vyfotografujte rychle záběry se zápisem až 40MB/s. SanDisk Extreme karta umožňuje zachytit více snímků za sekundu, což je ideální volba pro rychlé fotografování nebo nepřetržitém fotografování v režimu burst.
  • Maximize EFFICIENCY WITH UP TO 90MB/S READ Speeds
    Díky extrémně rychlé rychlosti čtení až 90 MB/s Vám tato paměťová karta umožňuje bez problémů přenášet obrázky nebo 4K UHD videa ve vysokém rozlišení do počítače.
  • 4K UHD READY
    Díky technologii UHS Video SpeedClass 30 (V30) pro karty 32 GB-256 GB a UHS SpeedClass 3 (U3) Vám karty SanDisk Extreme SDHC a SDXC UHS- I umožňují zachytit nepřerušované 4K UHD a Full HD video. Díky tomu jsou ideální pro nahrávání outdoorových dobrodružství, víkendových výletů nebo sportovních akcí, aniž jste zaznamenali pokles fps.
  • EASY FILE RECOVERY WITH RescuePRO DELUXE SOFTWARE
    Karta je dodávána s nabídkou na obnovu softwaru na obnovu dat RescuePRO Deluxe5. Tento software usnadňuje obnovu souborů, které byly omylem odstraněny (vyžaduje se stahování).
  • DESIGNED TO WITHSTAND EXTREME Environments
    SanDisk Extreme Karty SDHC a SDXC UHS-I jsou odolné vůči nárazům, odolné vůči teplotám, nepromokavé a odolné vůči rentgenovému záření, takže si můžete vychutnat své dobrodružství bez obav o trvanlivost paměťové karty.

technická specifikace

Typ paměťové karty: Secure Digital High Capacity-SDHC
Třída: Class 10, UHS-I U3, V30
Kapacita: 32GB (Skutečná využitelná kapacita může být nižší v závislosti na formátování, operačním systému, aplikacích a dalších faktorech)
Rychlost čtení: 90 MB/s
Rychlost zápisu: 40 MB/s
>

Obsah prodejního balení:

  • SanDisk Extreme Secure Digital SDHC 32GB


Recenze na SanDisk Extreme Secure Digital SDHC UHS-I U3 32GB | Class 10, rychlost 90MB/s (SDSDXVE-032G-GNCIN)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.