Saviors of Sapphire Wings & Stranger of Sword City Revisited Nintendo SWITCH

Cena s DPH
799 Kč
Cena bez DPH: 660 Kč
 
Kód produktu: 414284
NISEN dabing

Saviors of Sapphire Wings & Stranger of Sword City Revisited [NSW]


Objevte příběh války, temnoty a síly svazků, které přijdou na Západ poprvé! Svět je uvržen do záhuby poté, co vládce temnoty porazí Rytíře kola, poslední baštu obrany pro lidstvo. O 100 let později se padlý hrdina vrací k životu a musí vést novou generaci hrdinů, aby porazil nepřátelské síly a vrátil světu naději. Prozkoumejte dungeony, používejte pasti a bojové schopnosti, abyste porazili mocné příšery, a spojte se se svými spojenci a odemkněte jejich skutečný potenciál v tomto RPG klenotu. Pokud jste si své dobrodružství užili v Saviors of Sapphire Wings, můžete se také ponořit do světa Stranger of Sword City Revisited! Přeplněná dalším obsahem, jako jsou rozšířené možnosti vytváření postav, události ve hře a nové předměty a vybavení. Je to vylepšená verze původního hitu procházejícího dungeony doplněná o bonusovou hru.


  • Rytíři, shromažďujte se!: Shromážděte veškerou svou sílu a mazanost, abyste mohli čelit silám vládce temnoty! Sestavte si partu, rozvíjejte svůj vlastní herní styl pomocí pastí, taktiky a využívejte elementární slabosti svých nepřátel, abyste překonali nejmocnější služebníky temnoty.
  • Vázaní bitvou: veďte spojence do boje a udržujte je při životě, abyste posílili vaše vazby a odhalili jejich skutečný potenciál.
  • Mimo bojiště: rozhovory se svými kamarády, abyste prodiskutovali jejich historii a pohled na vaše dobrodružství. Vazby, které vybudujete se svými spojenci, budou skutečnou záštitou v boji proti vládci temnoty!
  • Lovci temnoty: obraťte stoly na obyvatele zla tím, že nastražíte pasti, které ovládnou nepolapitelné a nebezpečné příšery a poražte je, abyste získali vzácné a mocné poklady!
  • Revisiting Stranger of Sword city: Vyzkoušejte své dovednosti v ponoření do dungeonu v dalším napínavém dobrodružství se Stranger of Sword City Revisited! Toto klasické RPG přichází s dalším obsahem, včetně rozšířených možností vytváření postav, událostí ve hrách a nových předmětů a vybavení!


Recenze na Saviors of Sapphire Wings & Stranger of Sword City Revisited

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.