Ary and the Secret of Seasons [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
909 Kč
Cena bez DPH: 751 Kč
 
 
Kód produktu: 413976
ModusEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Ary and the Secret of Seasons [Steam] [PC digital]


Ary and the Secret of Seasons je oceňovaná adventura, která následuje příběh mladé dívky jménem Aryelle nebo Ary, která putuje napříč velkým světem Valdi. Když se stane ochránkyní zimy, Ary získá schopnost manipulovat roční období v jejím okolí. Ary se naučí kontrolovat období díky kterým, přemůže nepřátele, přejde všechny překážky a vyřeší komplexní hádanky na jejím dobrodružství napříč Valdi.


V dávných dobách svět Valdi byl ohrožen zlým kouzelníkem. Po tuhém boji byl poražen legendárním bojovníkem, který ho zapečetil do hrobky a uvěznil ho na věčnost. Aby se nestalo, aby někdy mohl kouzelník utéct, 4 velký mudrci přísahali, že budou hlídat tu hrobku. Zde vznikla legenda o Guardians of Seasons, tajné organizaci, která už je v dávné historii.


Poté, co neznámá síla dostane počasí Valdi do chaosu, Ary se rozhodne pomoci Guardians of Seasons a rozhodne se najít zdroj tohoto zmatku. Za použití jejího rozumu a odvahy, Ary musí překonat monstrózní nepřátele a tajné spiknutí aby zachránila Valdi a přinesla tak znovu rovnováhu do tohoto světa.


  • Manipulujte svět kolem Ary s jejími silami ovlivňující prostředí. Skákejte napříč ekosystémy a ohněte svět a roční období v její prospěch.
  • Aryiny dovednosti budou otestovány při setkáních s nepřáteli, kteří chtějí překazit její cíl od lokálních obyvatel po obrovská monstra, použijte všechny nástroje, které má k dispozici aby překonala monumentální překážky.
  • Pěkný vizuální styl kombinovaný s okouzlujícím soundtrackem vytváří zapamatovatelnou atmosféru, která zanechá množství pamětihodných zážitků.


    Jedná se o digitální verzi hry Ary and the Secret of Seasons, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE titulky

Recenze na Ary and the Secret of Seasons [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.