The Secret World PC DVD

Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 206873
ElectronicEN dabing

The Secret World [PC DVD]

Představte si, kdyby BPL každý mýtus, konspirační teorie či pověst pravdivá. Představte si svět, kde upíři loví smrtelníků pro krev v temných londýnských nočních klubech, kde vlkodlaci slídí v kanálech pod ulicema Soulu a kde neživí číhají na lidskou kořist v stínech New York City.

Představte si svět, kde se můžete stát kýmkoliv bez omezení v podobě tříd či úrovní. To je základní ideou MMO hry The Secret World, která je dějově zasazena do prostředí současného světa.

Představte si svět, kde celé vlády dokáže smést neviditelná ruka a slovo tajných společností. V The Secret World vstoupíte do těchto tajných společností. Ilumináti, Dragon a Templáři. Ti všichni stojí sjednocení ve válce proti rostoucí temnotě, ale zároveň rozdělení vlastními mocenskými ambicemi. To, jakou společnost si vyberete, bude mít zásadní a dlouhodobý efekt na to, jakým spôsobem budete hrát.



  • Úplná svoboda hraní. The Secret World nemá žádné třídy ani úrovně. Máte naprostou volnost v tom, kým chcete být a hrajte tak, jak se Vám zachce.
  • The Secret World Vám umožňuje procházet vašim vlastním moderním světem. Objevujte města a zažívajte dobrodružství na různých místech všech kontinentů.
  • Vstupte do jedné ze tří tajných společností (Ilumináti, Dragon, nebo Templáři) a bojujte proti dalším hráčům, nebo společně s nimi o kontrolu moci nad světem.
  • Představivost Ragnara Tornquista, tvůrce oceňované hry The Longest Journey, stvořila zcela originální příběh v žánru MMO.
  • Pistole, útočné pušky, černá magie, ohnivé koule, katany, výbušniny. Používat můžete stovky typů zbraní a sil s různými účinky.



    Hra vyžaduje připojení k síti Internet a placení měsíčních poplatků kreditní kartou. Balení obsahuje předplatné na 30 dní hraní zdarma (aktivuje se při zadání čísla kreditní karty).


  • Recenze na The Secret World

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.