Shadowrun Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Shadowrun - XBOX 360
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 8773
Microsoft

Shadowrun [PC DVD]

Multiplayer FPS až pro 16 hráčů, kteří ať už jako jednotlivci, nebo členové týmů bojují o nadvládu ve světě, kde se střetává magie a moderní technologie. Hra je zasazena do roku 2021, kdy se spolu v otevřeném boji střetnou zástupci globální megakorporace RNA a příslušníci organizace Lineage, jejíž členové chtějí zachovat magii jako něco volně dostupné a použitelné pro všechny. Je jen na vás, ke které straně se přidáte.

Bez ohledu na výběr vás následně čekají tuhé bitvy v magií i technologií nasákly prostředích, kde vyhraje jen ten kdo se dokáže vhodně vyzbrojit. Kromě zbraní zde existují ještě speciální schopnosti typu teleportace, hologramy, vidění skrze zdi, atp. Kromě výběru strany na vás čeká také výběr rasy (lidé trpaslíci, elfové, mutanti), což má vliv především na to, jaké speciální vlastnosti vám budou ve hře k dispozici. Každá rasa totiž vyniká v něčem jiném.

Hru je navíc možno hrát is jedním hráčem díky přítomnosti počítačem ovládaných protivníků av online multiplayeru se můžete tváří v tvář setkat is hráči služby XBOX Live .



~###%# ~ 7295 Multiplayer FPS až pro 16 hráčů, kteří ať už jako jednotlivci, nebo členové týmů bojují o nadvládu ve světě, kde se střetává magie a moderní technologie. Hra je zasazena do roku 2021, kdy se spolu v otevřeném boji střetnou zástupci globální megakorporace RNA a příslušníci organizace Lineage, jejíž členové chtějí zachovat magii jako něco volně dostupné a použitelné pro všechny. Je jen na Vás, ke které straně se přidáte.

Bez ohledu na výběr vás následně čekají tuhé bitvy v magií i technologií nasáklých prostředích, kde vyhraje jenom ten co se dokáže vhodně vyzbrojit. Kromě zbraní zde existují ještě speciální schopnosti typu teleportace, hologramy, vidění skrze zdi, atp. Kromě výběru strany na Vás čeká také výběr rasy (lidé trpaslíci, elfové, mutanti), což má vliv především na to, jaké speciální vlastnosti Vám budou ve hře k dispozici. Každá rasa totiž vyniká v něčem jiném.

Hru je navíc možno hrát is jedním hráčem díky přítomnosti počítačem ovládaných protivníků av online multiplayeru se můžete tváří v tvář setkat is hráči služby Xbox Live .

~###%# ~ 39525 Vy a Vaše parta cestujete světem a účastníte se různých největších a nejšílenějších závodů, abyste se stali světově proslulým sportovcem. Život na cestách za úspěchem by ale nebyl ničím bez podpory vašich přátel, kteří budou vždy nablízku, aby Vám pomohli a nenechali vás usnout na vavřínech. Držte se svých přátel - jako těch virtuálních ve hře, tak i těch v obýváku - a můžete zažít šílenství, které s sebou přináší sláva .

~###%# ~ 7650 Shogun Total War
Shogun je jedinou

Recenze na Shadowrun

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.