Shape Up XBOX ONE

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
 
Kód produktu: 321678
UbisoftEN dabingHra vyžaduje snímač Xbox ONE Kinect
 
Chceš ušetřit 60 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 459 Kč
Hra vyžaduje snímač Xbox ONE Kinect Sensor!


Shape Up [XBOX ONE]

Faktem je, že když se bavíte, trénujte lépe, protože na sobě pracujete tvrdší.

Ani Vás už nebaví chodit do posilovny a opakovat stejné nudné cviky? To je důvod, proč byl vytvořen Shape Up.

Shape Up je hra, která Vám dokáže, že když se bavíte, můžete dosáhnout lepších výsledků. Shape Up nabízí jedinečné a zábavné 90 sekundové výzvy, které změní nudu tréninku na zábavný zážitek.

Kamerová technologie nové generace znamená, že už nikdy nemusíte hrát sólo. Nahrajte si tréninky se systémem replay a vyzvěte sami sebe, své přátele, nebo hrajte proti neočekávaným postavám ve hře.

Shape Up zaznamenává Vaše cvičení a spálené kalorie, takže můžete sledovat své výsledky. Můžete si také vybrat mezi kardio, nebo silovými cvičeními, aby odpovídaly Vaší náladě. A pokud žijete život na cestách, hra nabízí i mobilní aplikaci, takže můžete být fit i díky telefonu.

Jednoduché. Zábavné. Efektivní. Odstraňte nudu z tréninku a vyzkoušejte hru Shape Up. Toto je budoucnost domácího tréninku.



  • Už Vás nebaví stejné cviky? Proto nyní můžete tlouci do asteroidů v rámci kardio tréninku, nebo si vydrepovať cestu na Měsíc. A můžete také zvedat slona.
  • Zaměřte se na konkrétní svalové skupiny v rychlých, spalujících 90 sekundových trénincích. Vyzkoušejte si čtyřtýdenní, na cíle orientovaný úkolový režim, nebo vyzvěte své přátele online.
  • Hrajte sami na obrazovce pomocí nové technologie Microsoft Kinect . Sledování celého těla umožňuje hře Shape Up přesně číst Vaše pohyby.
  • Hrajte sám, nebo s jinými lidmi. Je to zcela na Vás. S technologií sledování pohybu a nahrávání replay můžete nahrávat své tréninky a soutěžit proti sobě samému, nebo přes internet, prostřednictvím sdílení s přáteli.
  • Vytvářejte si vlastní programy, sledujte svůj pokrok ve hře a spravujte svůj jídelníček pomocí webové služby osobní trenér, nebo díky mobilní aplikaci.

  • Související produkty (1)


    Recenze na Shape Up

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.