Shovel Knight: Treasure Trove [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
569 Kč
Cena bez DPH: 470 Kč
 
 
Kód produktu: 417426
EN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Shovel Knight: Treasure Trove [Steam] [PC digital]


Shovel Knight je klasická akční adventura s úžasným herním stylem, pamětihodnými postavami a retro 8bitovou estetikou. Je to vzrušující spojení starého s novým. Hrajete jako eponymní Shovel Knight, je to malý rytíř s velkým úkolem. Shovel Knight přišel do této země se dvěma úkoly, porazit špatnou čarodějnici a zachránit svou ztracenou milovanou. Shovel Blade, kterým je vyzbrojen je mnohoúčelová zbraň, jejíž techniky byly po celá léta ztraceny. Vždy čestný a nápomocný, Shovel Knight je zářícím příkladem kódu lopatování: nemilosrdně sekejte a neúnavně kopejte.


Ale mezi naším rytířem a jeho milovanou stojí celý kádr podlých rytířů. Tito hrozní nepřátelé, známí jako "The Order of No Quarter", byli vysláni aby hrdinovi zabránili v dosažení čarodějnice a kteří se budou snažit splnit svou misi za každou cenu.


Pokud se Vám líbí hry s perfektním plaformováním, krásnými animacemi, nakažlivou muzikou, bláznivými Bossy, humorem a lehkovážností, a skutečným srdcem ..... je hra Shovel Knight právě pro Vás.


  • Nesčetné hodiny zábavy s hrami Shovel Knight.
  • Všech 5 her Shovel Knight.
  • Více než 100 písní.
  • Tucty výzev, achievementů a tajemství.

    Jedná se o digitální verzi hry Shovel Knight: Treasure Trove, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.


Recenze na Shovel Knight: Treasure Trove [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.