MLB 15: The Show[PS4]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
509 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 343350
PlayStation

MLB 15: The Show[PS4]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

MLB 15: Show je zatím poslední hrou v baseballové sérii MLB: The Show . Nový díl přináší herní vylepšení v oblasti pokročilé logiky AI (výsledkem je realističtější hledání cesty k míčku), v systému pohybu, který umožňuje dynamické přizpůsobení rychlosti z běhu ve snaze zachytit míček, zcela nového systému klouzání av oblasti fyziky lopičky. Dále přináší zjednodušené ovládání analogového odpalování, systém Dynamic Difficulty 2.0, nový systém situační inteligence, který umožňuje přehrávání nových animací v době, kdy má hráč volno, nebo je ve spěchu, aby se dostal na svou základnu. Poprvé se v sérii MLB: The Show objevuje licencované vybavení těch nejznámějších značek v baseballu. Získejte ho během hraní, abyste posílili svých RTTS, nebo Diamond Dynasty hráčů a partnerů kultovními značkami díky sponzorům svého týmu!

  • Poprvé v historii série přináší partnerství s různými značkami přesné repliky pálek, rukavic a bot do hry.
  • Hráči, kteří vlastní hru MLB 14: The Show mohou pokračovat v režimech Franchise a Road to the Show v MLB 15: The Show. Uložené pozice jsou kompatibilní mezi oběma hrami, což znamená, že už nikdy nemusíte hrát režim Franchise, nebo Road to the Show od začátku!
  • Získávejte odměny jednoduchým hraním hry, které můžete následně utratit na licencované vybavení, vylepšení pro režim Road to the Show a virtuální baseballové kartičky.
  • Představuje se 30 ikonických MLB hráčů ve formě kartiček do Vaší virtuální sbírky hráčských kartiček, jeden pro každý tým. Tito hráči pokrývají všechny historické baseballové éry za posledních 70 let. Stejně jako všechny univerzální odměny ve hře, máte šanci najít i kartičky historických virtuálních hráčů, přidat si je do své sbírky a následně využívat v celé hře MLB 15: The Show.
  • Po grafické stránce přináší hra sezónní světlo a stíny v reálném čase, vylepšené noční osvětlení a vylepšené osobnosti hráčů, díky čemuž je MLB 15: The Show nejautentičtějším baseballovým zážitkem dosud.
  • Dále Vás čeká nová rádio show, směrové odpalování, výrazně kratší časy načítání a zcela přepracovaný režim Diamond Dynasty.

  • Recenze na MLB 15: The Show[PS4]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.