MLB 14: The Show[PS4]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
459 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 344219
PlayStation

MLB 14: The Show[PS4]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

MLB 14 The Show na PlayStation 4 přichází ukázat výkon nové generace a poskytnout bezkonkurenční zážitek. Modely hráčů benefitují z rozsáhlých pokrocích v detailech až po jejich vlasy. Fotorealistické stadiony nabízejí čtyřnásobné rozlišení textur, s každou scénou nabízející od 150 000 až po 1 milion polygonů. Ohromně vylepšené 3D davy pozorovatelů jsou živější a rozličnější, než kdykoli předtím-původních 42 různých typů pozorovatelů vzrostlo na PS4 až na 1000, každý z nich s vlastními 10 000 polygony oproti původním 1600. Množství nových animací, tráva renderované až po poslední stébelko, nové intro otevírání a množství dalších vylepšení na PS4 přináší atmosféru k životu víc, než kdykoliv předtím.
  • Nová generace baseballu přichází -MLB 14 The Show debutuje na PS4 systému a využívá nesmírný výkon, aby poskytl výjimečně detailní a plynulý herní zážitek. S vylepšeními v prezentaci, množstvím přidaných animací a dramatickém vylepšení prostředí a postav máte v rukou ten nejlépe vypadající baseballový simulátor, jaký byl kdy vytvořen.
  • Uložené pozice z MLB 13 -Poprvé v historii série MLB nabízí MLB 14 možnost využít své uložené pozice z předchozí hry i v nové sezóně. Již více nemusíte bát o to, že s příchodem nové hry ztratíte své dřívější úspěchy.
  • Uzamčení na hráče -Nová funkce uzamčení vám umožní soustředit se pouze na jednoho hráče a vstoupit do hry díky mechanismu Road to the Show, díky kterému si můžete užít rychleji hry a více soustředěnou akci na hřišti.
  • Rychlé počty -Nyní si můžete zahrát celou devět změnovou hru za méně než 30 minut-což je polovina času, který byl potřebný v předešlých verzích hry. Ajkeď jsou hry časově zkráceny, realistické statistiky nejsou vůbec ovlivněny.
  • Univerzální profil -Nové systémy sledují a zaznamenávají tendence hráčů a jejich unikátní herní styly. Tyto záznamy pak ukládá do Univerzálního profilu, který mohou vidět i ostatní hráči a udělat si tak o něm malý přehled. Univerzální profil také můžete využít jako"umělého" oponenta v Diamond Dynasty a Online Franchise a užít si tak realističtější zápasy ajkeď druhá strana ani reálné nehraje.
  • Komunitní zápasy -V MLB 14 máte možnost volně si pohrávat s herními situacemi , ať už jde o změnu , skóre, kdo je na metě nebo kam letí míč-tyto přizpůsobené situace můžete pak" zabalit" a vytvořit kreativní set cílů a nechat ho odehrát ostatním , ať už pro to, abyste si znovu zahráli zápas z minulosti, změnily historii, nebo vymysleli zcela nové možnosti .
  • Online franšíza -Konečně můžete sdílet své úspěchy v módě Franšíza s přáteli s většinou funkcí z offline verze, vrátalne skautovania , amatérských zápasů , volné agendy či CPU výměn. Tento mód stále zůstává silně přizpůsobitelný díky časování , divizím , posezónních spotech a mnohému dalšímu .
  • Stvrzenky -Odehrání her v MLB 14 The Show vás odměňuje poukázkami . Ty můžete pak využívat na nákup dodatečného herního obsahu-například tréninkových bodů do Road to the Show zda v komunitních zápasech .

  • Recenze na MLB 14: The Show[PS4]-BAZAR (použité zboží)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.